Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! (/Temat-Firma-Za-Darmo-Zdobywajaca-Poleconych-Oraz-Pkt-Na-20Dollars2Surf-Polecam-42984) |
Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - simon2020 - 13-09-2011 11:49 Działamy na 20dollars2Surf . Jeśli chcesz mieć poleconych musisz spełnić jeden warunek . Założyć Nowe Konto lub Konta na 20dollars . Ile Założysz na tylu będę aktywny i zdobywał poleconych ! (Lecz Max. 10 ) Zasady Proste ? Niema haczyków ... ja Na tym Zyskuje Ale Wy Raczej Więcej .. Każdy Zadowolony ! Więc Zakładasz nowe kont o/a i wysyłasz nam dane . e-mail , hasło . Ja wchodzę i zaczynam nabijać pkt. Nie działam sam Jest Nas Dużo Więc każdy Zdobędzie max. pkt i Jakąś Liczbę Poleconych już po 2 Dniach !! To Dlatego że Mam Dużo 20 pass do zużycia więc super polecający czy sponsor vip załatwi resztę Brzmi Dobrze ? Więc na co czekasz. Max. Poleconych na 1 osobę to 10 ... Ale Piramidka szybko wzrośnie ! Dane tak jak podałem : 1. e-mail . 2. hasło Wysyłajcie na mój adres e-mail lub GG. Jednak bezpieczniej i szybciej na maila . e-mail : [email protected] lub GaduGadu : 22111213 Masz wątpliwości ? Daj spokój co stracisz dając puste konto które zacznie za Ciebie Zarabiać ?! Nie wiesz jak założyć konto ze swojego linka ? 1.W Panelu 'Poleceni' Masz 'Linki i banery ' 2.Kopiujesz link do przeglądarki zakładasz konto na jakiś nowy e-mail . 3.Ściągasz Surfbarra i uzupełniasz dane (Dowolnie jak chcesz) 4.Wysyłasz nam Dane 5.I cieszysz się z bardzo szybko rosnących poleconych jak i pkt. Jeśli się obawiasz o coś ? Za to nic Ci Nie grozi .Konto będzie w końcu aktywne KAŻDE na innym IP . Więc im więcej kont nam przyślesz tym więcej Pewnie Poleconych Dostaniesz . Co miesiąc (29 dzień miesiąca ) losujemy 50 kont poleconych na które wysyłamy 1 kod 20pass . Wpisać go Trzeba w dziale Sms . Pozdrawiamy I Życzymy Wiele zysków !!! RE: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - pontryk - 13-09-2011 17:36 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=413553 RE: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - qwertu - 14-09-2011 09:41 Skoro masz tak pełno tych 20$pass to czemu ich nie sprzedasz? Na stronie partnerów 20dollar4surf.com jest strona która skupuje te kody po 1,2$. RE: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - simon2020 - 14-09-2011 10:32 (14-09-2011 09:41)qwertu napisał(a): Skoro masz tak pełno tych 20$pass to czemu ich nie sprzedasz? Na stronie partnerów 20dollar4surf.com jest strona która skupuje te kody po 1,2$. wiem że można sprzedać ... na codeotop mam 150 20passów jak chcesz kupić ... Opłacalne jest jednak używanie ich na nowych kontach -_- RE: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - marcin7904 - 16-09-2011 20:45 wysłałem Ci dane i jak na razie nie widać rezultatów jak dla mnie to ściema RE: Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - Fan Kasy - 17-09-2011 08:02 No właśnie, czekamy na odpowiedź simon2020... Firma Za Darmo Zdobywająca Poleconych Oraz Pkt. Na 20Dollars2Surf ! Polecam ! - Magnus - 30-01-2012 12:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |