![]() |
[BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api (/Temat-BOT-YT-Youtube-Tool-Najtanszy-Bot-Api-42946) |
[BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - polak23 - 12-09-2011 17:55 Witam, Chciałbym przedstawić mój bot do YouTube działający na API [Oprócz funkcji MakeViews]. Program wymaga .NET Framework w wersji najnowszej. Co potrafi program? [✔]Kciuki w Góre/Kciuki w Dół [✔]Komentarze [✔]Subskrypcje [✔]Flagowanie [✔]Favorite [✔]Auto-Update! [✔]Omija niedziałające konta [✔]MultiURL [✔]Licencja na 1 PC [✔]Mass-Uploader [wrzucanie masowo filmu na kilka kont YouTube] [✔]VideoChecker [Funkcja Sprawdza czy Filmy istnieją] [✔]MakeViews [Nabijanie wyświetleń] [✔]AccountChecker [Sprawdź czy twoje konta działają] [✔]VideoGrabber [✔]CommentGrabber [✔]CommentRater Szybkość Program działa z prędkością do 4lajków/sekundę. Opinie Cytat:Kupiłem, i nie żałuje. Serdecznie polecam, bot jest wyśmienity i ta cena? Genialna- Bot daje w 10 sekund 5 komentarzy i 5 like co daje nam łącznie 100 komentarzy + 100 kciuków w troszkę ponad 1 minutę! Bot spisuje się genialnie. Zapraszam wszystkich chętnych do kupna, na pewno nie pożałujecie a oferta jest wyśmienita, śpieszcie się bo nie wiadomo czy autor nie przewidział limitowanej edycji . Dodatkowo jeżeli macie jakikolwiek problem autor bota wszystko wam wyjaśni, miła obsługa, pełen profesjonalizm nie to co w przypadku innych sprzedających, którzy dają Ci bota i mają za przeproszeniem "w d*pie". ~egon Cytat:Bot jak na razie spisuje się super ! Na początku miałem problemy z mass uploadem, ale znalazłem sposób. Jako, że ta opcja jest jeszcze w testach to można to wybaczyć Cytat:Polecam bot Gogusia. Kupiłem i nie żałuję wydanej kasy. Działa bardzo szybko i nie zacina się. W łatwy sposób można wypromować swoje filmy na yt. ~Bogumił 1. Nazwa programu : YouTube Tool by gogus 2. Przeznaczenie : Bot YouTube 3. Cena : 15$ [bez flagowania], 16$ [z flagowaniem] 4. Opis : Napisałem Wyżej 5. Sposób płatności i wysyłki : PayPal, ew. Konto Bankowe Program można kupić już teraz KONTAKT GG : 8662718 [CZĘSTO NIEWIDOCZNY, pisz nawet jak jestem niedostępny] http://www.youtube.com/16gogus - Filmy dot. programu Możecie także przedstawiać tutaj swoje propozycje, które jak najlepiej pomogłyby wam zarabiać na metodzie YouTube. Proszę nie pisać na pw! RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - Egon - 12-09-2011 19:17 Kupiłem, i nie żałuje. Serdecznie polecam, bot jest wyśmienity i ta cena? Genialna- Bot daje w 20 sekund 5 komentarzy i 5 like co daje nam łącznie 100 komentarzy + 100 kciuków w troszkę ponad 5 minut! Bot spisuje się genialnie. Zapraszam wszystkich chętnych do kupna, na pewno nie pożałujecie a oferta jest wyśmienita, śpieszcie się bo nie wiadomo czy autor nie przewidział limitowanej edycji ![]() RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - Spyrek - 12-09-2011 20:07 Bot jak na razie spisuje się super ! Na początku miałem problemy z mass uploadem, ale znalazłem sposób. Jako, że ta opcja jest jeszcze w testach to można to wybaczyć ![]() Śmiało mogę polecić ten program ! Jedyne czego mi jeszcze brakuje to kreator kont ![]() RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - polak23 - 12-09-2011 20:42 Aktualizacja: Dodany Video Checker [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=q-AxHU1ybn8[/my-youtube] RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - polak23 - 17-09-2011 23:50 Funkcje MakeViews i Account Checker już dostępne RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - michal2612 - 17-09-2011 23:53 Będzie kiedyś opcja "automatyczne ocenianie komentarzy ? RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - n1dor - 18-09-2011 08:06 Ja mam pytanie i prośbę, czy program mógłby ocenić ktos zaufany z forum czy naprawdę jest taki dobry i wyśmienity bo bym z checia go zakupił. RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - Yanke$ - 18-09-2011 12:02 Mogę się podjąć recenzji. RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - ziom12368 - 18-09-2011 12:36 Ja też moge zrecęzowac RE: [BOT YT] Youtube Tool - Najtańszy Bot Api - Youtuber - 18-09-2011 12:40 (18-09-2011 08:06)n1dor napisał(a): Ja mam pytanie i prośbę, czy program mógłby ocenić ktos zaufany z forum czy naprawdę jest taki dobry i wyśmienity bo bym z checia go zakupił. (18-09-2011 12:36)ziom12368 napisał(a): Ja też moge zrecęzowacKolega prosi kogoś zaufanego |