Zarabianie w internecie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie w internecie :) (/Temat-Zarabianie-w-internecie-42943) Strony: 1 2 |
Zarabianie w internecie :) - Czarnula - 12-09-2011 17:16 Witajcie Jestem tu nowa Wybaczcie że piszę takie z pewnością banalne dla Was pytania ale chciałam się wkręcić w tematykę zarabiania przez internet. Możliwość zarobku przez internet była dla mnie do jakiegoś czasu czymś obcym a bardziej czymś nieprawdopodobnym. Piszę do jakiegoś czasu, ponieważ moj znajomy zarabia miesięcznie takie sumy i mowił mi że w internecie ale gdy pytałam się jego co dokładnie robi on mi powiedział że to za poważne rzeczy dla kobiet więc z nim nie idzie pogadać Dlatego zwracam się do Was na forum, do użytkowników którzy mam nadzieję że mają większe pojęcie jak mój znajomy i podzielą sie pomysłami gdzie można zarobić fajne pieniążki które z pewnością studentce się przydadzą Mam pytanie też o strony z nagrodami ponieważ moja koleżanka mowiła ze wygrała iPoda Apple gdzies w jakimś portalu w internecie. Dlatego jeżeli możecie to dajcie znać co to są za serwisy. Chętnie w nich wezmę udział. Pozdrowienia PS. Jeżeli napisałam ten temat z złej kategorii to sorka RE: Zarabianie w internecie :) - Roben - 12-09-2011 17:41 Witaj. Jest wiele sposobów zarabiania,począwszy od blogów stron www marketingu sieciowego itp itd.Zależy co umiesz robić na czym sie znasz jakie masz pomysły ile masz na to czasu... Ale chyba najpopularniejszym i dochodowym jest uploading i podejrzewam że twój znajomy własnie na tym zarabia. Co do serwisów nagrodowych to kolezanka pewnie wygrała na "Lockerz" ale to juz historia.Co do innych serwisów nagrodowych to na naszym forum jest dział temu poświęcony pod nazwą "Serwisy z Nagrodami" tam masz kilka min:Thisbox Urwijnagrody itp ale w necie jest tego ogrom ale nie jest to takie proste tam wygrac trzeba zbierac pkt i miec szczescie + troche umiejetnosci. Jesli masz jakieś pytania to pisz do mnie na priv to pomoge. RE: Zarabianie w internecie :) - Czarnula - 12-09-2011 17:50 Ok dzięki za odpowiedź dużo mi wyjaśniłeś. Jak na razie zarejestruje się w thisbox i giftonline. Zobaczymy co z tego będzie. O postępach będę informować. Pozdrawiam RE: Zarabianie w internecie :) - Killer - 12-09-2011 18:26 @up osobiście bardziej polecam facebooka do konkursów z nagrodami, a upload jeśli chesz zarabiać pieniążki. Giftonline jeszcze nawet nie wystartował więc weź się za coś pewniejszego żeby nie było rozczarowań RE: Zarabianie w internecie :) - Czarnula - 12-09-2011 18:41 Dzięki o upload sobie poczytam, a na razie zarejestrowałam się na thisbox i giftonline[/i] RE: Zarabianie w internecie :) - Czarnula - 19-09-2011 19:54 Dostałam już wypłatę z GiftOnline Na Thisbox działam ale ciężko coś wygrać Jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe serwisy to dajcie znać Pozdrawiam RE: Zarabianie w internecie :) - Admin - 19-09-2011 19:56 Osobiście polecam konkursy na fejsie bardzo łatwo upolować naprawdę cenne nagrody. Tutaj można ich conieco znaleźć : http://zarabiam.com/Forum-Konkursy-Facebook-oraz-Konkursy-z-Nagrodami-155 RE: Zarabianie w internecie :) - kinq96 - 27-09-2011 22:01 Kilka takich serwisów: Takeagift.pl ZgarnijNagrode.com Lockerz.com PrzeczytamWszystkich.pl 123konkurs.pl Pozdrawiam ;] RE: Zarabianie w internecie :) - Czarnula - 29-09-2011 08:34 Dzięki RE: Zarabianie w internecie :) - Androszka - 04-10-2011 16:12 A ja polecam upload plików na fora warezowe. Na początku jest trochę roboty, ale jak się rozkręcisz , to możesz zarobić 5- 10$ dziennie. |