Przesyłka do Polski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Przesyłka do Polski (/Temat-Przesylka-do-Polski-42894) |
Przesyłka do Polski - loremipsum - 11-09-2011 13:28 Ostało mi się kilka ptz na koncie. Chciałbym je jakoś spożytkować. Chciałbym zamówić "Rogue Status Black Guns iPod Touch Skin"- normalnie kosztuje to cosik 14$, ale jako że promocyjnie mogę kupić to za 0,14$. I teraz pytanie, kiedy wyślę to do Polski koszty przesyłki wzrastają do ponad 30$. Przesyłka do mnie dojdzie, czy po prostu wypłacą mi równowartość na PayPala? Czekam na szybką odpowiedź. Kolega mówił, że kiedy on zamówił przedmiot otrzymał pieniądze na PayPal bo nie wysyłają do Polski. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym? RE: Przesyłka do Polski - Morfit - 11-09-2011 15:21 Przesyłka normalnie dojdzie. Lockerz wysyła przedmioty do Polski. Ale kupowanie rzeczy wartej 14$, płacąc za nią 30$, nie ma sensu. Pozdrawiam. @UP: To na ch*j piszesz, że nie chce Ci się pisać? Ktoś o zdanie Cie prosił? Po tej Twojej reputacji, jestem gotowy przyznać, że jednak jesteś neo'sem RE: Przesyłka do Polski - pitfromhell - 11-09-2011 15:32 Ty mówisz o restockach. A w sklepie normalnie wysyłają przedmioty chociaż zastanów się. RE: Przesyłka do Polski - loremipsum - 11-09-2011 16:58 Wiem, że nie ma sensu. Myślałem tylko, że wysyłają kasę za przedmiot, którego nie mogą wysłać. Czy ktoś wysyłał ostatnio paczkę do PL i może się wypowiedzieć? RE: Przesyłka do Polski - Bolt - 11-09-2011 17:06 z konkurencyjnego forum, wysyłają przedmioty do polski, gościo zamówił termos, kubek i koszulki z tego co pamiętam RE: Przesyłka do Polski - Takahari - 11-09-2011 21:39 Nom jak chcesz to kup ale najpierw jeszcze raz przekalkuluj czy ci się to opłaca @Up gościu pokazałeś swój poziom... |