Ile waży kubek lockerz ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Ile waży kubek lockerz ? (/Temat-Ile-wazy-kubek-lockerz-42881) |
Ile waży kubek lockerz ? - Lontek - 11-09-2011 10:40 Mam takie pytanie gdyż kupiłem go za 2$ a przesyłka kosztuje 5$ za sam adres więc nie opłaca się wysyłać I otóż dawno nie wchodziłem na PE i nie wiem który to ten kubek a nie będę 1$ płacił za fotkę :/ Waży 2,5lbs lub 1lbs gdyż inne rzeczy nie są na dodatkowy adres a kubek był. Więc pomóżcie drodzy użytkownicy + będzie RE: Ile waży kubek lockerz ? - Bolt - 11-09-2011 10:51 LBS to funt, czyli ok 0,4 kg wiec raczej waży 1 lbs. No chyba że kubek waży ponad kilogram RE: Ile waży kubek lockerz ? - Lontek - 11-09-2011 12:09 Dobra dzięki a mógłby ktoś jeszcze dla pewności się odezwać bo jeśli się Bolt myli to nie widzi mi się zbynio wysyłanie jednej rzeczy |