[ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? (/Temat-ANKIETA-Nowy-dzial-na-Zarabiam-Zadania-za-42880) Strony: 1 2 |
[ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Marello - 11-09-2011 10:13 Powstał pomysł utworzenia (sugestia użytkowników) nowego działu na naszym forum, jednak nie jesteśmy przekonani czy chcielibyście go zobaczyć. Mowa o Zadaniach za $$, nic skomplikowanego, dział w którym jedni umieszczają zadania inni je rozwiązują wszystko za umówioną opłatą. Zachęcam do głosowania i liczę na twórczą dyskusje RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Bolt - 11-09-2011 10:15 Marello pisz jaśniej, bo w pierwszej chwili myślałem że chodzi o jakąś rejestrację, potem dopiero sczaiłem że o prace domowe - jak dla mnie bezsens, mało jest chyba takich desperatów którzy zapłacą za zrobienie zadania więc wstrzymam się od głosu RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Scoobyx - 11-09-2011 10:15 Dobry pomysł. RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Pati - 11-09-2011 10:16 No ja jestem na tak ;D Bo się da jakąś kasę i zadanie zrobione :> RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - LessiPL - 11-09-2011 10:18 (11-09-2011 10:15)Bolt napisał(a): Marello pisz jaśniej, bo w pierwszej chwili myślałem że chodzi o jakąś rejestrację, potem dopiero sczaiłem że o prace domowe - jak dla mnie bezsens, mało jest chyba takich desperatów którzy zapłacą za zrobienie zadania więc wstrzymam się od głosu zdziwilbys sie RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - erold - 11-09-2011 10:19 Czemu nie, można takie coś wprowadzić, skoro jest na forum kilku "kujonków" z róznych dziedzin naukowych to niektórym może się bardzo przydac. Jestem Za !! RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Bolt - 11-09-2011 10:20 może i tak lessi ale ja mimo że jestem obibokiem to albo robię sam albo przepisuję od kolegi i nie wyobrażam sobie bym miał komuś za taką czynność zapłacić może ty tak robisz / robiłeś ale to akurat nie moja sprawa RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - LessiPL - 11-09-2011 10:27 (11-09-2011 10:20)Bolt napisał(a): może i tak lessi ale ja mimo że jestem obibokiem to albo robię sam albo przepisuję od kolegi i nie wyobrażam sobie bym miał komuś za taką czynność zapłacić może ty tak robisz / robiłeś ale to akurat nie moja sprawa Nie sadze bys referaty pisał od kumpli, czy to gimnazjum czy szkoła średnia. A jak kogoś stać a nie chce się pieprzyć to w czym problem ? korzyść dla obu stron. Wiadomo są serwisy które to oferują, jednak łatwiej znaleźć pomoc za złotówki niż za nic nie znaczące punkty. RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - Bolt - 11-09-2011 10:46 Akurat prace pisemne dobrze mi idą to nie mam z tym problemu. Ale robi się niepotrzebny offtopic więc zakończę na tym dyskusję RE: [ANKIETA] Nowy dział na Zarabiam? Zadania za $$? - paskur - 11-09-2011 12:39 Jestem za bo sam mógłbym pomagać ;d oczywiście w przedmiotach ścisłych Tylko trzeba dobrze ustalić jak się dogadać, żeby nie było że kilka osób zrobi zadanie tak samo i chcą kasy. |