Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam]Nowy Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony) (Tanio/Najtaniej). - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam]Nowy Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony) (Tanio/Najtaniej). (/Temat-Sprzedam-Nowy-Ipod-Shuffle-6-generacji-6g-2gb-Zielony-Tanio-Najtaniej-42728)

[Sprzedam]Nowy Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony) (Tanio/Najtaniej). - ipay - 07-09-2011 23:19

[Obrazek: ipod-shuffle-ziel.jpg]
1.Nazwa przedmiotu:
Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony)
2.Opis przedmiotu:
Witam.
Mam do sprzedania nowego ipoda shuffle 6 generacji (6g) z pojemnością 2gb w kolorze zielonym.
Ipoda sprzedaje tanio, z tego co widzę na allegro, to kupisz różowego za 150zł, lub od 1-5 generacji za 120-180zł, a ten ipoda którego ja sprzedaje chodzi po 190-255zł, mojego kupisz tylko za 170zł + koszt wysyłki. Ipoda mam dopiero tydzień, i był tylko raz ładowany, żadnych rysek ani nic w tym stylu, po prostu otworzyłem, zobaczyłem jakość, była zadawalająca, no ale niestety mi w niczym nie przysłuży, ponieważ nie słucham muzyki jak maniak ; ).
3.Zdjęcia:
Ipod jest nowy, to chyba nie muszę robić zdjęć, ale gdy klient zachce zdjęć, to je zrobie.
4.Kontakt:
E-Mail: [email protected]
GG: 4842445
5.Cena:
170zł + koszt wysyłki
6.Sposób zapłaty za przedmiot:
Przedmiot mogę wysłać pocztą/kurierem itd. a zapłata za niego może być na PayPal/mBank lub przy odbiorze.

RE: [Sprzedam]Nowy Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony) (Tanio/Najtaniej). - Coristo - 08-09-2011 09:35

Nowy iPod Shuffle "6g" zielony chodzi po 230zł.To że nie ma rysek to nie znaczy ze uzywałeś go np. tydzien.Shuffelki maja to do siebie ze sie nie rysuja.Posiadam shuffle 3g i rowniez nie ma zadnej ryski a uzywam codziennie.Moja rada jest taka abyś wystawił go na licytacje na allegro bo nikt raczej nie kupi z forum.

RE: [Sprzedam]Nowy Ipod Shuffle 6 generacji (6g) 2gb. (Zielony) (Tanio/Najtaniej). - ipay - 08-09-2011 11:53

To że mam go tydzień, to nawet nie znaczy że używałem go tydzień, używałem go dopóki się nie rozładował, czyli 3-4dni, a słuchałem non stop muzyki.
A na licytacje nie mógłbym wystawić, z tego powodu że mam na allegro konto zablokowane z powodu nie zapłacenia im 15zł z groszami za wystawianie aukcji.