Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! (/Temat-Nowa-Odslona-4Surfer-pl-42713) Strony: 1 2 |
Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - Amito - 07-09-2011 18:40 Witam. Przedstawiam Wam nową odsłonę tego oto surfa. Na tym skrypcie strona działa dopiero kilkanaście godzin, więc jeszcze nie jest w pełni gotowa, ale można już zbierać punkty. Surf sprawdzony osobiście i wypłacalny. Wystarczy uzbierać tylko 50 000 punktów = 5 zł Pieniądze można wypłacić na konto PayPal lub na rachunek bankowy. Dowód - nie mój: OPIS: Darmowa rejestracja i prowadzenie konta Basic Ratio: 1 pkt / 10 sekund VIP Ratio: 2 pkt / 10 sekund Za każdego poleconego otrzymujemy 30% jego zarobków. Łatwo więc policzyć, że gdy nasz polecony zdobędzie 50 000 pkt wtedy otrzymujemy za niego 15 000 pkt. Mając przynajmniej 4 takich aktywnych poleconych możemy w ogóle nie surfować, a dostawać 60 000 punktów jeżeli każdy z nich uzyska minimum do wypłaty. Dodatkowo kliki w bannery, za które otrzymujemy punkty. Na dniach powstanie możliwość wymiany punktów nie tylko na przelew pieniężny, ale i również na nagrody. Reflink: http://4surfer.pl/nowy/?ref=Amito Czysty link: http://4surfer.pl Życzę wysokich zarobków ! Pozdrawiam. RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - scofi16 - 08-09-2011 14:24 Skopiował całą moją reklamę słowo w słowo z innego forum o zarabianiu. Żal takich ludzi RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - Amito - 08-09-2011 14:57 1. Nie skopiowałem, tylko przepisałem, 2. Nie słowo w słowo, przeczytaj, a potem pisz. 3. Żałować to możesz w kościele! RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - rin - 08-09-2011 15:47 Coś mi się wydaje że to scam, choćby dlatego że: - właściciel w pierwszym poście przedstawia się za osobę trzecią - skopiowana treść - chęć szybkiego zarobku - podrobione potwierdzenia paypal RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - scofi16 - 08-09-2011 16:58 Tak rzeczywiście nie w słowo w słowo. Usunąłeś 2 zdania i zmieniłeś 1 zdanie na "Dowód - nie mój:" Poniżej orginał + dodany najnowszy dowód. __________________________________________________ Witam. Przedstawiam Wam nową odsłonę tego oto surfa. Na tym skrypcie strona działa dopiero kilkanaście godzin, więc jeszcze nie jest w pełni gotowa, ale można już zbierać punkty. Surf sprawdzony osobiście i wypłacalny. Wystarczy uzbierać tylko 50 000 punktów = 5 zł Pieniądze można wypłacić na konto PayPal lub na rachunek bankowy. Oto mój dowód wypłaty jeszcze na starym skrypcie: Update 06.09.2011 Świeży dowód: OPIS: Darmowa rejestracja i prowadzenie konta Basic Ratio: 1 pkt / 10 sekund VIP Ratio: 2 pkt / 10 sekund Za każdego poleconego otrzymujemy 30% jego zarobków. Łatwo więc policzyć, że gdy nasz polecony zdobędzie 50 000 pkt wtedy otrzymujemy za niego 15 000 pkt. Mając przynajmniej 4 takich aktywnych poleconych możemy w ogóle nie surfować, a dostawać 60 000 punktów jeżeli każdy z nich uzyska minimum do wypłaty. Dodatkowo kliki w bannery, za które otrzymujemy punkty. Na dniach powstanie możliwość wymiany punktów nie tylko na przelew pieniężny, ale i również na nagrody. Reflink: KLIK Każdy kto zarejestruje się z reflinka proszę o napisanie posta z nickiem, wtedy dam +1 do reputacji. Czysty link: 4surfer.pl Życzę wysokich zarobków ! Pozdrawiam. ____________________________________ @up 1. Przedstawiłem się w osobie trzeciej, bo nie jestem twórcą 2. Tu masz rację 3. Nie rozumiem 4. W tym poście oba dowody są moje i zapewniam, że nie są podrobione, a serwis jest w 100% wypłacalny. Od ostatniej wypłaty uzbierałem już prawię 20 000 pkt, a w szkole siedzę od 8 do 16 więc nie dużo czasu poświęcam na surfowanie, więc myślę że taki wynik wskazuję, że warto. RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - elaiden11 - 10-09-2011 19:59 to działa czy nie?? czy scam? RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - scofi16 - 11-09-2011 08:03 Witam. W poście powyżej widać, że dowód ostatniej wypłaty jest z 6 września, więc zapewniam, że to nie scam. Jakbyś nie wierzył to uzbierałem już ponad 40 000 pkt i za 2-3 dni zlecam kolejną wypłatę to mogę wstawić tutaj kolejny dowód. Pozdrawiam. RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - qwertu - 23-09-2011 00:07 @up - I co wypłacili? Scam czy wypłacalni? Próbował ktoś u nich ? RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - scofi16 - 23-09-2011 05:35 Oczywiście nadal są wypłacalni RE: Nowa Odsłona 4Surfer.pl ! - qwertu - 23-09-2011 11:10 A jakiś ostatnie dowód wypłaty zamieścisz? |