![]() |
Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test (/Temat-Sprawdz-jak-dobrze-nas-znasz-Mini-test-42445) |
Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Marello - 01-09-2011 18:15 Na forum jestem już prawie 2 lata dziś wyszła inicjatywa na ts żeby spisać chociaż parę kultowych cytatów które przewijały się cały czas przez te ponad 22 miesiące. Spróbujcie powiązać sytuacje/osoby/czas/wydarzenia z podanymi niżej cytatami sam miałem z tym trochę problemów myślę że miło będzie trochę sobie powspominać ![]() Cytaty: Cytat:1. Zamieniaj na kloca Powodzenia ![]() RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Razer - 01-09-2011 18:21 2. a zdjęć nie było ![]() 4. res styczniowy banan PP 25$ 5. Rykośśśś 6. Satan i jego czupryna 7. Maniew TS ![]() 9. żona Puckiego!!! 11. szymek na TS? 12. restock an TS nie pamiętam który 17. DDK? 18. Hahahah tapeta z lockerz 23. ktoś coś przymierzał ![]() RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Satan - 01-09-2011 18:22 1. Zamieniaj na kloca - akcja Marella i Marioli w Minecrafcie 2. Stan jak na zdjęciach - z aukcji allegro Marella 3. Teleportuj - też akcja Marella i Marioli w Minecrafcie 4. Kto nie ma kasy niech bierze - banan na jakimś restocku, stały PP 25$ i banan takim tekstem rzucił ;p 5. Jes of kors naturliś ja wol apsolimą - nie wiem ;O 6. Zgól łeb - jeppers/marello o moich wlosach 7. Dobre te kluski - Maniew o kluskach na ts 8. Krzysiu idź na strych - starsi Maniewa do Maniewa 9. pucki to cipa, sama musze w drzwiach zamek zmieniać - Dorotka (żona Puckiego) o Puckim który grał w csa zamiast zmienić zamek ;P 10. Strzelam pociskami z pistolsa - Raperrek podczas gry w csa ;p 11. Chomik mi na ręke nasikał - za młody jestem na to 12. Serce mi bije 600 na minutę - ekscytacja Marella na jednym ze starszych restocków 13. Nie moge gram w Racheta - nie wiem 14. Masuj barierkę - Magnus do Marella jak przeglądaliśmy zdjęcia userów 15. Japa geju - klasyk, zazwyczaj skierowany do Leoparda, powstały po tym jak Leo zamówił spodnie gejowskie na restocku 16. Dzikie pnącza - Jeppers o moich wlosach vol. 2 17. Dzień dobry tu kurier proszę zejść pod dom - Marello robiący sobie jaja z Banana, czekającego na kuriera 18. O co chodzi z tapeta na Lockerz? - No taka w rolce na ściane - aha - Ktoś się na TS przed restockiem zapytał się o tapetę ;p 19. On ma licencje na ssanie - Jakieś neosy wbiły na TS'a i neosiły, i ktoś je tak pocisnał 20. Wyłączyć to jak mam - Banan nie ogarniający LRC które wyło mu >_< 21. A po 17 ssij jaja - te same neosy które neosiły, to chyba Marello powiedzial 22. Wesołych świąt Ola - nie wiem 23. Mam zmierzyć od pasa w dół? - Marel mierzył garnitur na rozpoczęcie roku RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - DDK - 01-09-2011 18:24 1. Zamieniaj na kloca - Marello 2. Stan jak na zdjęciach - Marello 3. Teleportuj - Marello 4. Kto nie ma kasy niech bierze - Banan 9. pucki to cipa, sama musze w drzwiach zamek zmieniać - Żona Puckiego 13. Nie moge gram w Racheta - Bolt 15. Japa geju - Jeppers 16. Dzikie pnącza - Banan 17. Dzień dobry tu kurier proszę zejść pod dom - Marello 20. Wyłączyć to jak mam - banan RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Marello - 01-09-2011 18:27 Podam wam poprawne odpowiedzi za parę dni ![]() RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Coristo - 01-09-2011 18:28 1.Szymek z Marelem przy akcji palenie domu ! 2.Marello gdy sprzedawał drukarke. 3.Szymek i Marel przy akcji w Minecraftcie 4.Banan na restocku na lockerz 5. - 6.Marell gdy Satan miał kudły ^^ 7.Domowa atmosfera Maniewa ;D 8.Tekst mamy do Maniewa 9.Dorotka na TS gdy nie było puckiego ![]() 10.Raperrek gdy gralismy w CS'a 11. - 12. - 13.Bolcik na PS3 ![]() 14.Magnusik do Marela ;P 15.Standard kierowany do Leo gdy sie wtraca ;P 16.Banan gdy wywoływał Satana 17.Wkręt Marella który zadzwonił do Banana 18. - 19. - 20. Banan podczas resa przy uzyciu LRC 21.Arczyy cisnał ładnie na TS 22.Marello do Oli przy pocisku ;P 23.Marell do swojej mamy RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Zythus - 01-09-2011 18:30 1. Zamieniaj na kloca - Marello 2. Stan jak na zdjęciach - Marello 3. Teleportuj - Chyba Marello 4. Kto nie ma kasy niech bierze - Banan 5. Jes of kors naturliś ja wol apsolimą - Rykoś 6. Zgól łeb - Jeppers/Marell 7. Dobre te kluski - Maniew 8. Krzysiu idź na strych - Mama Maniewa 9. pucki to cipa, sama musze w drzwiach zamek zmieniać - Jego żona 10. Strzelam pociskami z pistolsa - Marello? 11. Chomik mi na ręke nasikał - Arczyy 12. Serce mi bije 600 na minutę - Marello 13. Nie moge gram w Racheta - Banan? 14. Masuj barierkę - Magnus 15. Japa geju - Wszyscy do Leo 16. Dzikie pnącza - Banan 17. Dzień dobry tu kurier proszę zejść pod dom - Banan 18. O co chodzi z tapeta na Lockerz? - No taka w rolce na ściane - aha Marell do maniewa? 19. On ma licencje na ssanie - Jeppers 20. Wyłączyć to jak mam - Banan 21. A po 17 ssij jaja - Jeppers 22. Wesołych świąt Ola - Marello 23. Mam zmierzyć od pasa w dół? - Marello RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Bolt - 01-09-2011 18:35 4. Banan 5. Rykos 6. Marello? ![]() 8. DDK ? ;s 9. Laska puckiego? 12. Marello 13. Ja albo ddk ;s 15. Jeppers ? 17. Marello 18. szymik bodajże 20. Banan 22. marello / kalis RE: Sprawdź jak dobrze nas znasz ;) Mini test - Marello - 02-09-2011 14:18 Dawać więcej odpowiedzi ![]() |