[SPRZEDAM] Swoj czas - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Swoj czas (/Temat-SPRZEDAM-Swoj-czas-42416) |
[SPRZEDAM] Swoj czas - qwertu - 01-09-2011 08:43 Przez najbliższy tydzień będę musiał trochę zbyt długo siedzieć w domu dlatego mogę się podjąć jakieś drobnej robótki dla kogoś z was. Bym sobie dorobił jakieś grosze, a w uploadingu nie chcę się bawić bo i tak nie dam rady dobić do wypłaty. Jeżeli ktoś ma jakąś robótkę (wstawianie jakiś zdjęć, komentowanie, ocenianie, jakiś drobny uploading czy np zakładanie jakichś kont) niech pisze na PW. RE: [SPRZEDAM] Swoj czas - HTML - 01-09-2011 09:28 a ile masz czasu? RE: [SPRZEDAM] Swoj czas - qwertu - 01-09-2011 09:33 Ogólnie rzecz biorąc muszę być cały czas w domu. Trzeba czekać na gościa który nie wiadomo kiedy będzie a przez około tydzień jestem sam w chałupie więc tak od rana do 20 muszę być w domu. Czyli nie kwestia ile ja mam czasu tylko czy ty masz coś do zrobienia. RE: [SPRZEDAM] Swoj czas - HTML - 01-09-2011 09:36 ja bym potrzebował żeby ktoś się zarejestrował na mojego lockerz naj mniej 10 osób RE: [SPRZEDAM] Swoj czas - qwertu - 01-09-2011 20:00 Odświeżam - jak jest chętny zapraszam na PW RE: [SPRZEDAM] Swoj czas - Miu - 01-09-2011 21:25 Na Microworkers sobie zajrzyj. |