Gagabux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gagabux (/Temat-Gagabux-42383) |
Gagabux - soulman64 - 31-08-2011 15:20 Postanowiłem zaprezentować bux, na który niedawno się natknąłem, jest to najlepszy bux spośród tych, które dotychczas widziałem, więc gorąco zachęcam. Gagabux Statystyki dla konta standard: stawka za klik: 0,01$ stawka za klik poleconego: 0,005$ ilość reklam: 15-25 czas trwania reklamy: 30s limit direct referrali: 15 limit rented referrali: brak minimum do wypłaty: 2$ czas oczekiwania na wypłatę: 5-10 dni roboczych akceptowane systemy płatności: PayPal/AlertPay Konto premium: stawka za klik: 0,02$ stawka za klik poleconego: 0,015$ ilość reklam: 25-45 Premium kosztuje 9$ za miesiąc, jest to bardzo opłacalne, ale od niedawna nie można kupować premium z main balance, tylko trzeba wpłacać z konta PP lub AP. Przykładowe zarobki po miesiącu (standard): Bez poleconych: 10$ Z 15 poleconymi: 90$ Wygląd strony + jak zarabiać: Reklamy znajdują się w „SURF ADS”, niewidocznym na screenie. Ocena redaktora: Dość ładny layout, dużo reklam, dobre stawki, bardzo opłacalny premium, wypłacili ponad $100tys, mają forum i aktywnych moderatorów. Ocena: 9/10 ( tak wysoka, gdyż jeszcze nie spotkałem się z lepszym buxem ) REJESTRACJA Odnośnik dałem z refem, gdyż z poleconych linków dostaje się o 3-4 reklamy dziennie więcej, co jest kolejnym plusem wyróżniającym gagabux spośród innych buxów (przy rejestracji poleconej jest obustronny zysk), także zachęcam RE: Gagabux - mareczek - 31-08-2011 17:50 Tak, tak dobry scam Nie rejestrujcie sie na tym buxie, a tu kilka powodow: 1. Nie wyplacisz bez konta premium, tak,tak nie widzisz to ale w regulaminie jest napisane ze zeby wyplacic trzeba miec te konto premium. A jakoze nie mozna z main balance czyli musisz zaplacic 9$ za konto premium zeby wyplacic zalozmy 20$. 2. Nawet jak juz masz te konto premium to wyplacaja straaasznie dlugo nawet do 60 dni. 3. Czy nie widzisz ze to oszustwo? Ktory bux daje 20$ zarobku codziennie? To wszystko, jesli kogos jeszcze nie przekonalem to prosze bardzo, rejestrujcie sie, stracicie tylko czas i nerwy RE: Gagabux - cpr - 31-08-2011 18:28 Jeżeli ktoś chce to mogę oddać za symbolicznego dolara, konto na gagbux z saldem 8$. RE: Gagabux - Egon - 31-08-2011 18:34 "Premium kosztuje 9$ za miesiąc, jest to bardzo opłacalne, ale od niedawna nie można kupować premium z main balance, tylko trzeba wpłacać z konta PP lub AP." nie mów że od nie dawna nie można kupować premium z mainbalance bo nie można już dobre ponad pół roku. Gagabux - DDK - 05-08-2012 19:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |