Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe (/Temat-Wyselekcjonowane-Francuzkie-i-Niemieckie-fora-warezowe-42359) |
Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - DarkDevil11 - 31-08-2011 01:23 Męczy cię uploadowanie na polskie fora? Nie masz skąd wziąć zagracznicznych for? Wiem coś o tym. Aż sam wziąłem się do roboty i zacząłem głębiej szukać. Fakt szukanie zajęło mi spory czas.Wyselekcjonowanie najlepszych for także,jednak w końcu zdobyłem listę najlepszych for Francuzkich (dobre dla Uploaded.to jak i dla FileSonic) oraz Niemieckich (dobre dla Filesonic) Jest też parę pobrań z Belgii czy Austrii bo to państwa sąsiadujące. Dzięki nim zarobisz więcej! Nie musisz wcale uploadować tyle co na Polskie fora. Cena to 5$ za cały pakiet Francja + Niemcy Gratis dorzucam linki skąd brać filmy francuzkie i niemieckie aby następnie wrzucać je na fora. Oto screen pewnego czasu pracy na tych forach.Brak czasu niestety nakazał mi zrezygnować po części z uploadu więc teraz tam już nie wrzucam.Jednak odgrzebałem dla was starą statystykę aby każdy mógł zobaczyć jak to wygląda w praniu. Jeszcze zostawiam dane kontaktowe: gg:8861785 (zawsze niewidoczny) RE: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - DarkDevil11 - 31-08-2011 22:13 Tutaj dowody na to że jest to wiarygodna lista.Wszystkie pliki wrzucane na francuzkie fora.Chyba 5$ jest śmieszną ceną za to co daje. oraz: RE: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - masterex2 - 03-09-2011 08:48 polecam RE: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - masterex2 - 09-09-2011 13:20 @ Edit. Może i ten Pan wyżej miał takie zarobki, ale kupiłem te fora i muszę przyznać, że się nie opłaca.. Nie ma takich zarobków jak sprzedawca pisał mi na gg (5$ dzień) RE: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - Qwik - 10-09-2011 09:26 Od darkdevila nic się nie kupuje RE: Wyselekcjonowane Francuzkie i Niemieckie fora warezowe - masterex2 - 11-09-2011 19:42 fakt faktem, że na jego forach odrobiłem sobie hajs w tydzień, ale od znajomego dostałem lepsze : P |