![]() |
150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! (/Temat-150-zl-Za-Rejestracje-Najlepsza-oferta-42326) |
150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Spheremaster - 30-08-2011 17:18 Chcialbym przedstawic wam sprawdzony sposób na zarabianie w internecie, jest to obecnie jeden z najlepszych sposobów na zarobienie kasy przez internet. Wiele osób w Polsce zarabia już niemałe sumki, osobiście znam takich co siedzą w domu i nie chodzą do pracy bo mają z tego o wiele większy dochód. Chodzi o Pokera. Byc moze czesc z was o tym słyszała, ale nie mieliscie okazji zagrac. Pokaże wam co zrobic i jak zaczac zarabiac na tym prawdziwe pieniądze. Zarejestruj sie Zaczynamy od rejestracji na tym portalu, jest to znany portal który uczy grac w pokera i daje każdemu 150 zł ( 50 $ ) które później możemy wypłacic. Nie jest to żadna ściema bowiem pieniądze otrzymało już setki polaków. Żeby otrzymac pieniądze musimy najpierw rozwiązac quiz - 20 pytań można miec 3 błedy - Wybieramy Quiz ( No Limit Big stack ). To nic trudnego bo ułatwie wam zadanie i podam wam więkoszsc odpowiedzi quizowych - poniżej. Odpowiedzi na quiz - No Limit Big Stack Po zdaniu quizu - wybieracie tzw. Pokerroom - najlepiej wybrac PartyPoker , należy wchodzic na stoły 9-10 osobowe. Jednak aby wygrywac pieniadze i zarabiac na tym trzeba grac według strategii opracowanej przez najlepszych graczy którą podaje poniżej: http://www.internetowypoker24.com/shortstack.php - strategia według której musicie grac Jeżeli macie jakies pytania piszcie tutaj, radze zainteresowac sie tematem, poczytac jeszcze więcej bo mozecie zarabiac na tym naprawde duże pieniądze. RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - adik0070 - 30-08-2011 19:30 Pytanie jest jedno, mianowicie: wypłaciłeś już coś? RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Spheremaster - 30-08-2011 19:33 Tak, z wypłatami nie ma problemu, maja tam wiele mozliwosci wypłaty. RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - masterex2 - 30-08-2011 22:14 ja tam z hazardem nie zacczynam ;p RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Spheremaster - 31-08-2011 07:54 tutaj nie masz nic do stracenia, a wiele mozesz zyskac, to nic nie kosztuje, na tym naprawde mozna dobrze zarabiac i czerpac z tego przyjemnosc, moj kolega lat 32 zarabia na tym takie sumki, ze w normalnej pracy beda mozliwe jak awansujesz np na dyrektora ![]() RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - ozgutek11d - 31-08-2011 12:34 Oj, żeby to było takie łatwe to każdy by w tym siedział ^^ RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - cpr - 31-08-2011 12:51 Gra w pokera fajna sprawa. Sam grywam ![]() RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Morfit - 31-08-2011 13:01 @UP: A można wiedzieć dlaczego? RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - Spheremaster - 31-08-2011 13:03 Jest to najlepsza tego typu stronka ktora oferuje najwieksza kase praktycznie za nic, rejestracja jest prosta, a odpowiedzi na quiz mozna znalesc na google bez problemu, wiadomo trzeba troche o pokerze poczytac i pograc, nikt odrazu nie jest mistrzem, ale trzymajac sie strategii ktora zamiescilem w 1 poscie mozecie wygrywac niemala kase. RE: 150 zł Za Rejestracje - Najlepsza oferta ! - cpr - 31-08-2011 14:26 (31-08-2011 13:01)Morfit napisał(a): @UP: A można wiedzieć dlaczego? Ano można; nie wiem jak u innych, ale u mnie robili same problemy. W pokera gram już od paru lat toteż ten ich quizz szybko rozwiązałem, ale spoko oni zarzucili mi, że oszukiwałem i dali mi go jeszcze raz do rozwiązania. Jak rozwiązałem to następne problemy- weryfikacja; dowody, skany i inne pierdoły. W końcu po przeszło miesiącu dostałem ten bonusik, ale już drugi raz bym się w tym nie babrał. |