![]() |
Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) (/Temat-Przez-jaki-serwis-najwiecej-zarobie-dam-42302) |
Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 30-08-2011 09:37 Witaj! Czy pomożecie mi (podpowiecie) która z polecanych przez Was serwisów jest najefektywniejszy co do wspolczynnika klik=kasa i polecona osoba=kasa. Jeśli podasz sensowną ofertę zaloguje sie z Twojego linku... Dam też plusa ![]() Pozdrawiam, Mateusz RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - mikoroso - 31-08-2011 13:06 hym polecam Ci http://centrumreklamy.com/ , http://zlotoweczka.com/pages/index.php sa ta strony godne uwagi doswiadczone i z duzom iloscia uzytkownikow zacznij klikac a sie przekonasz pozdro RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 31-08-2011 21:51 ok, dzięki!(+) A macie jakiś sprawdzony sposób na pomnażanie osób polecanych? RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - qwertu - 31-08-2011 23:12 A ja bym polecił od siebie : 20dollars2surf.com RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 01-09-2011 06:11 @Qwertu Na forum sporo się czytuje o tym serwisie na czym on polega? Działa tam system poleconych, czy zarabiamy na własną rękę? RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - qwertu - 01-09-2011 08:29 Działa tam system polecających. Jest o tyle ciekawe, że instalujesz ich program i on wyświetla takie banery. Włączasz go i robisz swoje (nawet idziesz oglądać tv) a on coś tam sam punktów trzepie. Dodatkowo są tam płatne kliki i maile i gry. Gry są o tyle ciekawe że codziennie dostajesz 3 szanse w grach (2 w kole fortuny i 1 w Bingo). Wczoraj w grze wygrałem 1$, a 3 dni wcześniej jakieś "20$Pass" (czyli taką jednorazową przepustkę do świata premium). Sam jeszcze nic od nich nie wypłacałem ale z tego co czytałem innym się udało więc zobaczymy ![]() RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - DDK - 01-09-2011 08:32 Najwięcej zarobisz na uploadingu z ofertami ( sharecash.org, cashfile.org, firecash.org etc. ) Od siebie polecam firecash. Mają najlepsze stawki w internecie ![]() RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Bolt - 01-09-2011 08:43 Co wy polecacie mu... Wciśniecie największy shit byle złapać poleconego. Odpuść sobie byxy, sufbary czy autosufy, najlepiej strony typu sharecash.org, firecash.org ewentualnie uploading np. wupload.com czyli wrzucanie na fora warezowe plików: filmy, seriale. Jednak na pewno najwięcej kasy złupisz na firecash jeśli dojdziesz do pewnej wprawy ![]() RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - wybitny - 01-09-2011 12:09 (01-09-2011 08:43)Bolt napisał(a): Co wy polecacie mu... Wciśniecie największy shit byle złapać poleconego. Odpuść sobie byxy, sufbary czy autosufy, najlepiej strony typu sharecash.org, firecash.org ewentualnie uploading np. wupload.com czyli wrzucanie na fora warezowe plików: filmy, seriale. Jednak na pewno najwięcej kasy złupisz na firecash jeśli dojdziesz do pewnej wprawy Jeśli faktycznie jesteś obiektywny.(a inni żerują na "poleconych") To powiedz w co Ty klikasz? I co jest najlepiej dochodowe. (sharecash.org, firecash.org ewentualnie uploading np. wupload.com), a może chomikuj.pl Zależy mi też na dogodnym systemie WYPŁAT(nie mam konta bankowego ![]() WSZYSCY KTÓRZY SIĘ WYPOWIEDZIELI DOSTALI REP(+) Zapraszam do dalszej dyskusji RE: Przez jaki serwis najwięcej zarobię (dam +)) - Admin - 01-09-2011 12:21 Wszystko jedno ktory z tych 3 wybierzesz : sharecash.org, firecash.org, cashfile.org. Coprawda z firecashem będziesz miał najlepszy kontakt i stawki z tego co widzę mają najwyższe więc ku niemu bym się skłaniał, tu zarobisz porządną kase, buxy są dla tych co zbierają poleconych, jeśli ich nie będziesz miał to przeważnie w miesiąc zarobisz marne parę dolarów, podczas gdy na firecashu za 1-2 pobrania plików tyle dostaniesz. Poczytaj w dziale poświęconemu firecashowi, na pewno zaczerpniesz wiedzy w tym temacie. PS. (nie myl firecasha z filesonicami, fileservami to zupełnie inne programy, tu nie promuje się poprzez fora). |