Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Adres Mieszkanie w bloku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Adres Mieszkanie w bloku (/Temat-Rozwiazane-Adres-Mieszkanie-w-bloku-4229)

[Rozwiązane]Adres Mieszkanie w bloku - rafal95 - 31-03-2010 17:17

Siema. Pytam bo nie chce zeby mi koszulka przepadla. Mieszkam w bloku przy ulicy Świętego Marka. Numery podam zmyslone np 20/9. Normalnie ta ulice pisze sie sw.Marka. Mam wpisane w polu address sw. Marka 20/9. Czy dla amerykancow to bedzie poprawne? Prosze o odpowiedz dam reputa.

RE: Adres Mieszkanie w bloku - Aja - 31-03-2010 17:19

Będzie poprawne nie masz polskich znaków a sw. Marka to nazwa ulicy wiec musisz ja tak zostawić. A co do 20/9 to jest to jak najbardziej prawidłowo napisane.

RE: Adres Mieszkanie w bloku - Magnus - 31-03-2010 18:28

Jest dobrze nie martw się ... koszulkę dostaniesz

RE: Adres Mieszkanie w bloku - rice - 31-03-2010 22:33

Ej... a nie bywa tak czasem, ze w address1: trzeba wpisac: nazwe twojej miejscowości, ulice i nr mieszkania/domu!!
(jezeli nie masz ulicy to nie pisac np. pacanów 82/4)
a w city: miejscowość/miasto w ktorym sie znajduje twoja poczta (do ktorej twoja wieś jest podporządkowana)??
no a reszta chyba dobrze: w State/Province: PL; w Zip/Postal Code: kod pocztowy bez myslnika np. 12-345 > 12345;
telefon 0048xxx xxx xxx (lub 01148xxx xxx xxx - tak sie dzwoni z USA do polski, ale oni nie beda dzwonic, tylko poczta polska jak cos); GMT +1;
country: poland; i male ze jestes meszczyzna!!
(przynajmniej tak mi sie wydaje)

RE: Adres Mieszkanie w bloku - Kilol - 31-03-2010 22:40

(31-03-2010 22:33)rice napisał(a):  Ej... a nie bywa tak czasem, ze w address1: trzeba wpisac: nazwe twojej miejscowości, ulice i nr mieszkania/domu!!
a w city: miejscowość/miasto w ktorym sie znajduje twoja poczta (do ktorej twoja wieś jest podporządkowana)??
no a reszta chyba dobrze: w State/Province: PL; w Zip/Postal Code: kod pocztowy bez myslnika
np. 12-345>12345; telefon 0048xxx xxx xxx lub 01148xxx xxx xxx
(tak sie dzwoni z USA do polski, ale oni nie beda dzwonic, tylko poczta polska jak cos); GMT +1; country: poland; i male ze jestes meszczyzna

(przynajmniej tak mi sie wydaje)

Kiedy mieszkasz na wsi i nie masz ulicy, to wpisujesz w "Address 1" nazwę
wsi i nr. domu. Jeśli mieszkasz w mieście gdzie masz ulice, wtedy piszesz
normalnie. "Zip-Code" - Może być bez myślnika, ale różnicy to nie robi.
Ja mam z myślnikiem. Nr. telefonu - "0048xxxxxxxxx".

RE: Adres Mieszkanie w bloku - rice - 31-03-2010 22:56

(address i pare innych rzeczy edytowalem zanim jescze napisales, przynajmniej zaczolem)
z kodem pocztowym to nie wiem w 100%, ja ogolnie mam bez myslnika i mieszkam na wsi..
a telefon mam 0048xxx xxx xxx.. ale w regulaminie lockerz jest podana strona telekomunikacyjna
miedzynarodowa.. aby sobie samemu tam sprawdzic jak wpisac nr telefonu i jest 01148xxx xxx xxx,
ale oni do nas nie beda dzwonic z lockerz.. numer potrzebny jest, jak gdyby
w polsce z poczty chcieli do nas zadzwonic, np. jak nie bedzie nikogo w domu, aby poinformowac o paczce)

[Rozwiązane][Rozwiązane]Adres Mieszkanie w bloku - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.