Co z tym SHOPem ?:D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Co z tym SHOPem ?:D (/Temat-Co-z-tym-SHOPem-D-42242) Strony: 1 2 |
Co z tym SHOPem ?:D - pitfromhell - 29-08-2011 15:01 Witam! Jak wszyscy wiedzą SHOP dla Polski jest już aktywny, a tak poza tym już nic więcej nie wiadomo! Założyłem ten temat, aby gromadzić informację na temat Cła, Vatu itp. Czy już ktoś coś zamówił? Wszystkie doświadczenia, e-maile od Kathy lub Lockerz na temat Shopu umieszczać tutaj! Ja sam mam dwa konta z większą ilością punktów, i mam zamiar wziąć konsolki, ale boje się anulacji lub cła/vatu. Proszę o info, każdemu się przyda. Pit.
RE: Co z tym SHOPem ?:D - m4rcin93 - 29-08-2011 15:02 Cło i Vat mogą być, tak samo jak anulacja. Czysta loteria RE: Co z tym SHOPem ?:D - Nextor - 29-08-2011 15:02 Wczoraj zamówiłem sobie piłkę do footbol'u rugby za same PTZ ciekawe czy przyjdzie : D Na razie dostałem tylko potwierdzenie zamówienia,czekam RE: Co z tym SHOPem ?:D - Bolt - 29-08-2011 15:04 anulacja to jak masz dostać to dostaniesz. Gościo z lcp zamówił, co prawda 2 koszulki i bidon, nic nie zapłacił rzecz jasna bo wartość raczej 50$ nie przekroczyła. Ale powiem ci szczerze że i tak zyskasz bo np ps3 + infamous 2 po maksymalnej obniżce bodajże 36k + 179$ wysyłka 100k czyli płacisz 500 nawet z misternym vatem to 800 a nowa plejka na allegro 850 a infamous 130-150 No jeśli jednak vatu nie będzie to świetna okazja bo wyjdzie jak po cenie psp RE: Co z tym SHOPem ?:D - Nextor - 29-08-2011 15:07 Dobrze mówisz bolt Polać mu Zgadzam się lepiej nie ryzykowac z kasą na lockerz z aż tak dużą ;d RE: Co z tym SHOPem ?:D - NNX - 29-08-2011 15:21 Bolt nie ma racji. Przeczytajcie sobie co jest napisane w DETAILS fajniejszych przedmiotów z SHOP'a. Jakby ktoś nie ogarnął to pomogę - Item cannot be shipped to: xxx,Poland,xxx . Tak więc lockerz może co najwyżej wysłać do nas koszulkę, bidon... gra na X'a lub PS3 to już byłoby szaleństwo w naszym wypadku. RE: Co z tym SHOPem ?:D - m4rcin93 - 29-08-2011 15:36 Co najwyżej to dobrze poszukaj bo można do PL dobre rzeczy zamówić tylko szukać nie umiesz RE: Co z tym SHOPem ?:D - NNX - 29-08-2011 15:44 Widocznie się zmieniło - sry za zamieszanie. RE: Co z tym SHOPem ?:D - artekn - 29-08-2011 17:13 @autor tematu Jak w temacie ktoś sensownie odpowie lub doradzi to może "doklejaj" te posty warte uwagi do swojego pierwszego tytułowego posta... ------------------------------------------------------------ @Nextor W jakim dziale w SHOPie jest ta piłka do rugby? ------------------------------------------------------------ Co do VAT/CŁO tutaj macie info dotyczące tego. Tu jest moja sytuacja w SHOPie i nie wiem czy złożyć zamówienie...: http://screenshooter.net/7293289/lnmyrrm RE: Co z tym SHOPem ?:D - m4rcin93 - 29-08-2011 17:20 http://shop.lockerz.com/clearance/clearance.html Aktualne rzeczy z SHOPU z obniżką 100% |