[Zamknięty]Nowy dział - Darmowe gadżety - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Nowy dział - Darmowe gadżety (/Temat-Zamkniety-Nowy-dzial-Darmowe-gadzety-4224) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Nowy dział - Darmowe gadżety - Songoku - 31-03-2010 15:53 Wpadłem na pomysł aby załozyć nowy dział w "Konkursy /Zarabianie w Internecie" , który nosił by nazwę "Darmowe Gadżety". W internecie dużo jest for na temat darmowych gadżetów więc nasze forum też mogło by mieć taki dział, który jeszcze bardziej zwiększył by popularność forum (zarabiam.com). No i chyba każdy chciałby mieć coś za darmo Dział "Darmowe Gadrzety" mógłby być podzielony na poddziały 1.Darmowe Gadrzety a) Darmowe gadżety: - Pytania i Problemy - Gotowe teksty - Poradniki b) Duże, ciekawe - paczki c) Naklejki d) Długopisy i smycze e) Próbki f) Autografy g) Makulatura h) Inne Poddziały - B C D E F G H Można by jeszcze podzielić na: -Polska -Zagranica Niewiem może to zły pomysł, proszę o szczere komentarze. RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Troublemaker83 - 31-03-2010 15:54 Ja jestem za Długopisów i smyczy nigdy za wiele ;D RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Admin - 31-03-2010 15:57 myśle że to dobry pomysł jeśli macie jakies propozycje na tematy napiszcie do mnie na priv jeśli chociaż kilka takich się znajdzie to stworze wspomniany dział RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Shaiders - 31-03-2010 16:22 Ja zgadzam się na to. Bawię się już w to od dawna, i właśnie w skrzynce leży mi paczka z ambasady Estonii, i czekam aż mama wróci z pracy i otworzy. Najlepsze prezenty jakie dostałem to: - od ambasady Norwegii pendrive 2GB - od jakiejś szkoły koszulkę - masę długopisów, naklejek i innych pierdółek RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Sony_st - 31-03-2010 16:35 również jestem za skoro dają to trzeba korzystać RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - tv-story - 31-03-2010 17:03 wysyłacie maile czy listy? RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Killer - 31-03-2010 17:51 niezly pomysl RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Admin - 31-03-2010 17:51 no to gotowe chłopaki chcecie to macie działy gotowe RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - Mysciak - 31-03-2010 17:52 Shaiders co ty im napisałeś że dostałem pena 2 gb? RE: Nowy dział - Darmowe gadżety - rumi - 31-03-2010 18:27 Już od jakiegoś czasu się tym interesuje ale nie mogę znaleźć odpowiedzi: czy za np.: naklejki ,które wyśle mi firma z za granicy muszę płacić za dostawę? Niech się wypowie ktoś kto już taką paczkę dostał plusik poleci |