![]() |
15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. (/Temat-15-zl-na-PP-jednorazowo-pomocy-42167) |
15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. - Adamus - 28-08-2011 07:44 Cześć! Chciałbym zarobić w jak najkrótszy czas piętnaście złotych na paypal, bez wkładu własnego - jednorazowo - jest coś takiego możliwe, czy nie? RE: 15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. - Killer - 28-08-2011 09:13 Widzę że jesteś nowym użytkownikiem, zarabiałeś już kiedykolwiek na czymś przez internet? Jeśli tak to napisz na czym i ile zarobiłeś, będzie łatwiej określić gdzie Cie wysłać. co oznacza w jak najkrótszym? W ile chcesz to zarobić? dzień? tydzień? miesiąc? praktycznie każdy program partnerski czy też serwisy z uploadem wypłacają raz w miesiącu, no chyba że wypłacasz instant (natychmiastowa wypłata) ale trochę wtedy tracisz. Masz swoje strony internetowe? (nie pytam o adresy) Jak się na niczym nie znasz to zawsze w refbackach troche grosza możesz nazbierać ![]() A jak chcesz zarabiać systematycznie i dużo to na pewno nie osiągniesz tego szybko, gdyż wymaga to czasu i poświęcenia się sprawie. RE: 15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. - Driver - 28-08-2011 09:49 Najlepiej będzie jak będziesz robił remote i wrzucał na fora swoje linki - napisz do mnie PM to pogadamy ![]() RE: 15 zł na PP - jednorazowo, pomocy. - Adamus - 29-08-2011 10:16 Zarobiłem około 6 złotych na dziale na tym forum rejestracja/kliki za pieniądze - to tyle. Jak najkrótszym? Jak najszybciej, myślałem nad kilkoma dniami, ale chyba jest to nie możliwe. |