[Nieaktualne]Konto Lockerz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Nieaktualne]Konto Lockerz.com (/Temat-Nieaktualne-Konto-Lockerz-com-42151) |
[Nieaktualne]Konto Lockerz.com - qwertu - 27-08-2011 18:11 Sprzedam konto na Lockerz.com. Stan konta : 5846 PTZ Z tego konta przestałem korzystać jakiś czas temu z powodu braku czasu. Na tym koncie wygrałem iPoda 5gen 16gb, którego swoją drogą za 250 złotych też mogę sprzedać. Konto nie posiada aktualnie Z-list. Nie wiem w jakiej cenie teraz są te konta dlatego proszę o sugestie w komentarzach. A od siebie dodam, że z kupcem na pewno się dogadam. Chętnych zapraszam na pw i w komentarze. RE: Konto Lockerz.com - m4rcin93 - 27-08-2011 18:40 to konto jest warte nie całą złotówkę RE: Konto Lockerz.com - qwertu - 27-08-2011 22:32 Ooo to nieważne. Chyba że ktoś chce dać tą złotówkę. -.- Temat można zamknąć. [Nieaktualne]Konto Lockerz.com - Tech - 27-08-2011 23:22 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |