Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Sposoby na zarabianie PTZ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Sposoby na zarabianie PTZ (/Temat-Rozwiazane-Sposoby-na-zarabianie-PTZ-4209)

[Rozwiązane]Sposoby na zarabianie PTZ - kamyk59 - 31-03-2010 11:59

Siemq. Przez pewien okres przestałem oglądać filmy (pobyt w szpitalu) I dzisiaj wchodze na lockerz i PLAY, wybieram filmik i patrze czekam czekam a tutaj "dupa" Sad Widzialem na forum sposoby na ominięcie tego, ale ja nie mam w właściwościach mojego internetu "Protokół internetowy w wersji 4" Nie wierzycie ?

Screen:

http://img511.imageshack.us/img511/2906/beztytuubf.png

RE: Sposoby na zarabianie PTZ - szulakaluble - 31-03-2010 13:09

Ja tez nie mam Protokół internetowy w wersji 4 to brałem protokół (TCP/IP) i działa

RE: Sposoby na zarabianie PTZ - Bazor - 01-04-2010 03:07

Wystarczy ten 3 protokół

RE: Sposoby na zarabianie PTZ - Maj00r - 01-04-2010 08:43

a mi nie działają nadal filmy a wam odp

RE: Sposoby na zarabianie PTZ - filipmietas - 01-04-2010 12:02

Witam. Ja tak samo nie mogę oglądać filmików, cały czas czarny kwadrat, i stoi w miejscu przeglądarka nie pobiera żadnych danych.

RE: Sposoby na zarabianie PTZ - anntor - 01-04-2010 12:20

zapraszam do dzialu poradniki tam macie sposoby jak ogladac filmy

[Rozwiązane][Rozwiązane]Sposoby na zarabianie PTZ - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.