Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! (/Temat-Voucher-do-restauracji-KFC-%E2%80%93-dla-kazdego-uczestnika-konkursu-42078) |
Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - DDK - 26-08-2011 12:19 Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu!
Konkurs internetowy „Grilowany Brazer”: Aby wziąć udział w konkursie i wygrać voucher do restauracji KFC wystarczy wykonać zadanie konkursowe. W konkursie do wygrania: - vouchery do restauracji KFC Zadanie konkursowe polega na zostaniu fanem profilu KFC Polska na Facebooku, uruchomieniu aplikacji* i zostaniu uczestnikiem gry która polega na właściwej obsłudze grilla i odpowiednim upieczeniu kanapki Brazer. W Konkursie przyznana zostanie nagroda gwarantowana dla wszystkich Uczestników Konkursu, którzy wykonali poprawnie Zadanie Konkursowe. *Do aplikacji wymagany jest mikrofon. Link do FaceBook'a KFC Polska: KLIK Konkurs „Grilowany Brazer” trwa do 05.09.2011 r RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - michal2612 - 26-08-2011 12:25 Jak zwykle fajna promocja a u mnie w mieście nie ma kfc RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - n1dor - 26-08-2011 14:34 Dzieki za info, wlasnie jade to zjesc ;> jak ktos nie ma facebooczka, oraz chce tego vouchera to prosze bardzo : http://www.speedyshare.com/files/30044951/KFC-Brazer-Voucher.pdf Kupujesz jedna kanapke, druga dostajesz gratis, dziala to na takiej zasadzie, ale zabawa w dmuchanie grilla jest rownie fajna, tylko trzeba miec sprawne mikro :> RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - paskur - 26-08-2011 14:54 ja to dostałem taki kupon jak kupowałem bsmarta RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - Driver - 26-08-2011 15:16 oo fajnie trzeba spróbować RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - Dominator - 27-08-2011 02:05 Kurfa, dmucham 10 minut a nie zauważyłem że napisali że wygrałem ... RE: Voucher do restauracji KFC – dla każdego uczestnika konkursu! - VENDETA - 27-08-2011 08:49 Wygrane Dzięki :] |