Konkurs Haxball 2vs2 !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konkurs Haxball 2vs2 !!! (/Temat-Konkurs-Haxball-2vs2-42054) |
Konkurs Haxball 2vs2 !!! - damianus627 - 25-08-2011 20:55 Turniej HaxBall 2 vs 2 Oto podstawowe zasady turnieju: 1. Gramy 2 vs 2, 2. Zapisy w tym temacie do Piątku, godziny 23:00, 3. Pierwszą fazą rozgrywek będą ćwierćfinały w grupach: -gramy każdy z każdym -gramy 2 połowy po 3 min.Aby nie było kłótni kto jako RED a kto jako BLUE. -punktacja: wygrana - 3p., remis - 1p., przegrana - 0p., w przypadku nierozegrania meczu drużyny otrzymują 0p., a bilans bramek się nie zmienia, uwzględnia się sytuacje w której brak kontaktu ze strony jednej drużyny, wtedy informujecie mnie przed zakończeniem rozgrywek, a ja to zweryfikuję, taka sytuacja kończy się przegraną nieobecnego teamu 0-3 -w przypadku równej liczby punktów przechodzi zawodnik z lepszym bilansem bramek ( w pierwszej kolejności brana jest pod uwagę różnica, następnie bramki strzelone, w ostateczności bramki stracone) -dokładny wynik meczu zawodnik podaje w temacie (strzelców bramek też), -gracze powinni posiadać screeny z wynikami, na wypadek kontrowersji, także miejcie to na uwadze (nie tylko z wygraną, bo bilans bramek może się liczyć) -gramy na nickach z forum, by nie było problemu z kontaktem -do półfinału awansują dwie najlepsze drużyny z grupy Ustawienia stołu i gry na czas ćwierćfinału: Kolejna faza półfinały -gramy 2 połowy po 4 min. -do finału awansują dwie najlepsze drużyny z półfinału pozostałe dwie drużyny grają o 3 miejsce -reszta bez zmian Ustawienia stołu i gry na czas półfinału Kolejna faza to mecz o 3 miejsce i finały: - gramy dwie połowy po 5 min. - reszta bez zmian Ustawienia stołu i gry na czas meczu o 3 miejsce i finałów : Lista Drużyn : Lista wolnych graczy: Zasady gry: Trzeba strzelić gola przeciwnikowi Sterowanie: strzałki - ruch, X lub spacja - strzał Półfinały: Grupa A: Grupa B: Ćwierćfinały: 1. 2. 3. 4. Mecz o 3 Miejsce: 1. 2. Finał: 1. 2. TERMIN : ZAPISY DO PIĄTKU 23:00 !!! DRUŻYNĘ ZGŁASZA JEDEN Z PARY (jeżeli nie masz pary zgłaszasz się jako Wolny Gracz i przydzielimy kogoś z puli) Proszę nie komentować aby nie stworzył się bałagan w wątku. Treść pożyczyłem od Jeppersa i zmodyfikowałem. RE: Konkurs Haxball 2vs2 !!! - m4rcin93 - 25-08-2011 21:05 uważaj bo to wypali :| RE: Konkurs Haxball 2vs2 !!! - Morfit - 25-08-2011 21:44 Konkurs 2on2 nie wypalił już aż 3 razy, więc ten nie ma sensu. Pozdrawiam. Konkurs Haxball 2vs2 !!! - Klin - 04-01-2015 04:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |