[SPRZEDAM] KONTO LOCKERZ.COM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] KONTO LOCKERZ.COM (/Temat-SPRZEDAM-KONTO-LOCKERZ-COM-4196) |
[SPRZEDAM] KONTO LOCKERZ.COM - marcin881 - 30-03-2010 23:20 Witam, do zaoferowania mam konto na portalu Lockerz.com Informacje o koncie: - Status Z-list 20 poleconych (1fake tzn. tak jakby moje drugie konto na brata) - Liczba PTZ 1209 - Do obejrzenia zostało ponad 40 filmów w sekcji PLAY co daje + 160PTZ Więcej info pod GG:5612536 lub mail:[email protected] Płatności: PayPal,mBank,MoneyBookers Cena: Oferty proszę składać za pośrednictwem forum tzn. na PW , Gadu-gadu bądź pisząc ofertę w tym temacie. Rozważę każda konkretną propozycje. Myślę że naprawdo warto i polecam. Marcin RE: [SPRZEDAM] KONTO LOCKERZ.COM - marcin881 - 01-04-2010 11:02 Na oferty czekam do 10 kwietnia [Sprzedam] Konto Lockerz.com - Roben - 30-07-2012 11:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |