![]() |
[Rozwiązane]Piosenka z Play ... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Piosenka z Play ... (/Temat-Rozwiazane-Piosenka-z-Play-4191) |
[Rozwiązane]Piosenka z Play ... - Aragornpl21 - 30-03-2010 21:36 No więc jakiś czas temu leciała piosenka na Lockerz ( nie wiem jak się nazywała ) . Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jak się nazywała to byłoby super . Było coś o dzieciach . Na prawie każdym klipie było widać 2 gości , dzieci z wklejonymi głowami dorosłych . Może mi ktoś powiedzieć jak się nazywała ? I jeszcze śpiewali coś takiego : A little little kid . RE: Piosenka z Play ... - SilverNight - 30-03-2010 22:20 Pewnie chodzi Tobie o tą piosenkę ... "Chiddy Bang - Opposite Of Adults" RE: Piosenka z Play ... - Shaiders - 31-03-2010 06:33 tak to o to chodzi, ale jak chcesz jeszcze raz ją posłuchać na Lockerz Play to wystarczy nacisnąć jeszcze raz ten filmik, ale teraz już nie dostaniesz PTZ [Rozwiązane][Rozwiązane]Piosenka z Play ... - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |