Małe info na logowania na Restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Małe info na logowania na Restock (/Temat-Male-info-na-logowania-na-Restock-4181) |
Małe info na logowania na Restock - Kalis - 13-04-2010 10:28 Sorry, you're not in this redemption. -.- ale to jest wina bo pisaliśmy Login z dużych liter lub chociaż jedna literę z dużej i wyskakuje nam Sorry, you're not in this redemption. no czusz lockerz to trochę spieprzył możliwe ze oni to specjalnie zrobili na przyszłość piszcie e-mail z małych to będzie git RE: Małe info na logowania na Restock - tuxus - 13-04-2010 10:39 ta, ja pisałem email z małych liter i miałem to samo, komunikat że restock nie jest dla mnie RE: Małe info na logowania na Restock - rafti - 13-04-2010 10:59 jasne ze nia mialo znaczenia, ja rowniez pisalem z malych i z duzych i ta sama informacja byla RE: Małe info na logowania na Restock - Kalis - 13-04-2010 11:02 ja na marcowym restocku sprawdzałem trzy krotnie na Mozilla Firefox, Opera i Internet Explorer i działało tak jak napisałem najpierw napisałem z dużych a potem z małych i działało bez problemu |