![]() |
gra online twotwo o nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: gra online twotwo o nagrody (/Temat-gra-online-twotwo-o-nagrody-41793) |
gra online twotwo o nagrody - darek95 - 20-08-2011 20:23 Potrzebuje kilka punktów i wskocze na 1 pozycje mam nadzieję więc zaczne tutaj mój ref link Twotwo gra a tutaj czysty link Twotwo gra jak ktoś mi kliknie niech się wpisze i poda linka do kliknięcia to się odwdzięcze ![]() a teraz kilka informacji o grze Zasady Gry TwoTwo są bardzo proste. WSTĘP W skrócie chodzi o to, aby odgadnąć jak największą ilość liczb stwierdzając czy poprzednia liczba jest większa, mniejsza lub też równa liczbie poprzedniej. Najlepsze osoby są nagradzane nagrodami. klikajcie ![]() RE: gra online twotwo o nagrody - spartiata10 - 25-08-2011 10:28 Trochę liche te nagrody... RE: gra online twotwo o nagrody - darek95 - 25-08-2011 20:25 wszystko zależy od miesiąca, zobaczymy co będzie na przyszły miesiąc. Podejrzewam, że wszystko zależy od ilości osób ile gra. RE: gra online twotwo o nagrody - Magnus - 31-08-2011 18:06 post edytowany RE: gra online twotwo o nagrody - Arekxxl - 05-09-2011 21:00 Idiotyczna strona. RE: gra online twotwo o nagrody - Greed - 05-09-2011 21:14 Przecież to się jakieś grosze wygrywa. RE: gra online twotwo o nagrody - goblin21 - 05-09-2011 22:30 Chyba nie tu jest miejsce tego linku. Tutaj wstawiamy informacje o konkursach i zabawach w których można coś wygrać, a nie o serwisach które za klikania dadzą łańcuszek. I chyba tym bardziej nie dajemy tu reflinków by nabić sobie tanim kosztem jakieś punkty |