o 'Sorry, you're not in this redemption.' - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: o 'Sorry, you're not in this redemption.' (/Temat-o-Sorry-you-re-not-in-this-redemption-4177) |
o 'Sorry, you're not in this redemption.' - boVod - 30-03-2010 20:25 Ja miałem tak, że po wpisaniu maila z dużymi literami było napisane: 'Sorry, you're not in this redemption.' a po wpisaniu maila z samych małych literek wpakowałem się na restock. Piszcie czy tez to zauważyliście. Ps. Jak juz wbiłem było prawie pusto ) RE: o 'Sorry, you're not in this redemption.' - mati852a - 30-03-2010 20:29 nie róbcie wszyscy takich tematów, forum zaśmiecacie tylko wklejajcie do jednego tematu jak chcecie o 'Sorry, you're not in this redemption.' - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |