Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót (/Temat-Reaktywacja-serwera-Counter-Strike-Wielki-Powrot-41667) |
Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Mariolars - 18-08-2011 23:34 Cześć. Jak mogliście zauważyć w sitebarze Zarabiam.com jest Gametracker dwóch serwerów Counter Strike. Jeden jest 16 slotowy , Only Surf Ski 2. Drugi to 11 slotowy , Team Play [Mogę go zmienić na FFA]. Wszystkie są Steam/Non Steam. Serwery te potrzebują oczywiście doskonałych adminów oraz reklamy. Dlatego zostanie wznowiona rekrutacja na adminów, którzy pomogą mi reklamować serwery. RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Pati - 19-08-2011 09:40 Zgłaszam się na pomoc Jak by coś to mój steam: najarana134 RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Scoobyx - 19-08-2011 10:14 Szkoda, że 1.6 RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - bider - 19-08-2011 10:27 Nom szkoda RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Satan - 19-08-2011 11:36 A dla mnie to obojętne Mimo to wolę CS 1.6 <3 Bliższy memu sercu mimo posiadania Sourca No ale CSS ma imo lepsze surfy ;p RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Admin - 19-08-2011 11:57 @up CSS? Kaskadowe arkusze stylów ? dobra, wiem to było słabe RE: Reaktywacja serwera Counter Strike | Wielki Powrót - Marello - 25-08-2011 23:22 Hehe widzę że twardy powrót, pamiętam jak dawniej po 16 osób na serwie z rangami BF2 ale skończyła się kasa i serwer padł ;/ jak coś trzeba to piszcie jeszcze nie wyszedłem z wprawy. P.S Banan mówi Ci coś fy pool day |