[Wykonam] Konta FaceBook na zamówienie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Wykonam] Konta FaceBook na zamówienie ! (/Temat-Wykonam-Konta-FaceBook-na-zamowienie-41660) |
[Wykonam] Konta FaceBook na zamówienie ! - Nextor - 18-08-2011 20:36 Cześć Mam dla was do zaoferowania konta na portalu społecznościowym facebook.pl robione na zamówienie,(dowolna ilość) Konta robione są na e-mailach stałych takich jak wp.pl,onet.pl,o2.pl czas realizacja zamówienia od 1-7 dni w zależności jakie dane ma posiadać konto(zdjęcie,szkoła,opis o mnie,itp..) Cena do ustalenia w zależności do ilości kont. Kontakt PW,Ewentualnie GG : 37621352 Jak widać jestem nowy na forum więc zaufanym użytkownikom mogę konta wysłać pierwszy. Zapraszam na PW ! (GG) |