![]() |
[Zamknięty]Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] (/Temat-Zamkniety-Jak-myslicie-kiedy-bedzie-restock-marzec-4146) |
[Zamknięty]Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - brysiu12 - 30-03-2010 18:09 Tak jak w temacie ![]() #down Nom liczej na dzisiaj bo pózniej dupa;/ Ehhh ;/ juz po restocku miałem kupić mp3 ;/ ale niestety musiałem wyjść na zakupy;/ i został mi tylko kubek ;/ FAK!!! RE: Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - tv-story - 30-03-2010 18:13 Ja myślę, że dzisiaj późniejszym wieczorem ![]() RE: Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - Songoku - 30-03-2010 21:13 tv-story Ty to masz przeczucie. +1 rep ![]() Ja niestety nic nie mam z restocka RE: Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - tv-story - 30-03-2010 23:02 dzięki ![]() Ja również nic z niego nie mam, a tyle czekałem. No cóż... Teraz zbieram na coś lepszego bo PSP faktycznie schodzą bardzo szybko ![]() [Zamknięty]Jak myślicie kiedy bedzie restock? [marzec] - Killer - 18-05-2011 11:46 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |