Anonymous odwołało atak na Facebooka, Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Anonymous odwołało atak na Facebooka, Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka (/Temat-Anonymous-odwolalo-atak-na-Facebooka-Hakerzy-jednak-nie-zniszcza-Facebooka-41387) |
Anonymous odwołało atak na Facebooka, Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - bider - 13-08-2011 08:54 Cytat:Zapowiadany na 5 listopada koniec Facebooka raczej nie nastąpi. Hakerzy zrzeszeni w grupie Anonymous napisali na swoim twitterowym kanale, że akcja o kryptonimie "Operation Facebook" jest organizowana tylko przez kilku członków organizacji, a zdecydowana większość Anonów jej nie popiera. RE: Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - Admin - 13-08-2011 09:00 ciekaw jestem czy faktycznie by coś wskórali, no ale dobra nasza Facebookowe konkursy nie padną RE: Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - Qwik - 13-08-2011 09:44 Tak liczyłem na anonimowych. RE: Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - mariio - 13-08-2011 17:02 jaka szkoda ... ;/ a tak chciałem by Fb padł RE: Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - Boonys - 13-08-2011 17:03 Szkoda trochę, miałem nadzieję że przestanie istnieć Ale znajdzie się ktoś kto to zniszczy. RE: Hakerzy jednak nie zniszczą Facebooka - mariio - 13-08-2011 17:57 ja miałem nadzieje że wszyscy odejdą od tego FB i wyjdą wreszcie z domów |