![]() |
100% pomocy w uploadzie, do 50% reffback! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 100% pomocy w uploadzie, do 50% reffback! (/Temat-100-pomocy-w-uploadzie-do-50-reffback-41322) |
100% pomocy w uploadzie, do 50% reffback! - Kileros - 11-08-2011 21:37 Witam - no tak, warto byłoby się przywitać z wami. ![]() Może to mój dopiero pierwszy post, może jestem dla was mało wiarygodny, ale dopóki nie spróbujesz, to się nie przekonasz, jak łatwo zarobić. Zacznijmy od tego, że potrzebuję na początek 5 osób, który dostaną ode mnie 100% pomocy przez pierwsze parę dni (Będę wam wrzucał pliki, dam fora na które będziecie rozprowadzać linki, gotowe szablony postów - które tylko wkleicie na te fora) potem, trzeba będzie już trochę więcej wkładu własnego. Jeżeli będziecie nadal zainteresowani współpracą ze mną, opiszę wam co dalej - chyba, że się jakoś dogadamy. ![]() Co jeszcze oferuję? Jeżeli zarobisz 100$, ja wtedy dostaję z tego 20%, czyli 20$, do Ciebie z tego powędruje 5$ (25%), dla osoby najaktywniejszej wtedy powędruje 10$ (50%). Jeżeli ktoś będzie się rewelacyjnie spisywał - dostaje ode mnie jeszcze dodatkową premię, która początkowo ustalam na 5$ na miesiąc. Na jakie serwery będziecie musieli się zarejestrować z mojego ref linka? Filesonic.com, Wupload.com i uploaded.to - wystarczy na dwa pierwsze. Zainteresowanych proszę o wpis w tym temacie. Odezwę się na PW z dalszymi instrukcjami. Pozdrawiam! 100% pomocy w uploadzie, do 50% reffback! - Hybrid1990 - 03-10-2018 14:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |