[Sprzedam] Konta peb - 20 postów w giełdzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Konta peb - 20 postów w giełdzie (/Temat-Sprzedam-Konta-peb-20-postow-w-gieldzie-41314) |
[Sprzedam] Konta peb - 20 postów w giełdzie - barttek23 - 11-08-2011 20:09 Witam! Tworzeniem i sprzedażą kont warezowych zajmuję się od niedawna ale pozwoliło mi to na pozyskanie potrzebnej wiedzy to szybkiego wykonania takiego zlecenia. Posiadam już wiele zadowolonych osób z moich usług. Moja Oferta i Cennik: Peb: Opcja Pierwsza: Nowe Konto + 20 postów w giełdzie 4$ Opcja Druga: Masz swoje konto - ja wysyłam Ci 20 postów bez linków - posty regulaminowe - cena 3$ Oczywiście przy zakupie większej ilości kont promocje. Kontakt: GG: 9099536 Płatności: Paypal Przelew Bankowy |