Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! (/Temat-Uploading-to-proste-Pomoc-doswiadczonego-uploadera-41306) |
Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - matizkrauze - 11-08-2011 17:36 Witaj! Dziękuje że odwiedziłeś mój temat. Zapewne szukasz pomocy A więc do rzeczy. Uploadem zajmuję się od ponad 3 lat, a więc uważam że posiadam już spore doświadczenie którym mogę się z Wami podzielić. Na wstępie zaznaczam, że jeżeli masz ochotę mnie oszukiwać i wyciągnąć jedynie informacje - nie pisz i nie marnuj swojego oraz mojego czasu! W końcu czas to pieniądz . Czego oczekuję? W zamian za pomoc chciałbym abyś został moim poleconym. Czy na tym tracisz? Nie, dzięki rejestracji z mojego reflinku ja otrzymuję od firmy na której założyłeś konto bonus od Twoich zarobków. Jest to zazwyczaj 20%. Suma ta nie jest pobierana z Twoich zarobków! 1) Po rejestracji udostępniam Wam porady, które pozwolą Wam w krótkim czasie zarobić na premium. Jeżeli zobaczę, że zarabiacie i stosujecie się do moich rad, będę podpowiadał coraz więcej i więcej. 2) Oczywiście mogę zaoferować refback, ale jeżeli wybierzecie tą opcję, to niestety moje porady nie będą pełne i nie zaowocują tyloma dolarami co w pierwszym przypadku. Mozecie tez byc pewni ze "nie zwine sie" za tydzień, miesiąc czy dwa, gdyż uploadem zajmuje się bardzo długo - co potwierdza chociażby staż na DarkWarez. Moim poleconym oferuję dozgonną, wszelaką pomoc w wielu sprawach. Możecie na mnie liczyć. Refferal links: Wupload: Kod: http://www.wupload.com/referral/affiliate/232950 [b]Filesonic: Kod: http://www.filesonic.pl/referral/1255181 Kontakt gg: 5304659 lub mail: [email protected] Zainteresowanym mogę pokazać screeny z zarobków. Edit: Oto moje zarobki : 1) Przed wyjazdem na wakacje: 2) Obecnie: Powrót do tamtych zarobków to kwestia czasu Pozdrawiam! Edit 2: To są moje zarobki z Wupload.com , podobnie ma się sprawa z filesonic.com. RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Derek - 11-08-2011 20:35 Przynajmniej mogłeś swój opis wymyśleć a nie kopiować o voyagera RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - matizkrauze - 12-08-2011 13:03 Nie mogłem wymyśleć nic kreatywnego, poza tym znam się z voyagerem i mi pozwolił Także wyluzuj RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Derek - 12-08-2011 16:17 To przynajmniej byś się nie brał za szukanie refów jak banalnego opisu nie potrafisz wymyśleć. I do tego byś w nim nie kłamał bo voyager zajmuję się od 3 lat a ty pewnie siedzisz w tym pare miesięcy to wszystko. RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - matizkrauze - 12-08-2011 16:43 (12-08-2011 16:17)Derek napisał(a): To przynajmniej byś się nie brał za szukanie refów jak banalnego opisu nie potrafisz wymyśleć. I do tego byś w nim nie kłamał bo voyager zajmuję się od 3 lat a ty pewnie siedzisz w tym pare miesięcy to wszystko. Chłopie ogarnij się. Nie znasz mnie i nie masz pojęcia ile w tym siedzę. Zresztą bezsensu jest ta dyskusja. Nie po to ten temat został założony. Pozdrawiam. RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Driver - 12-08-2011 16:51 Derek, ogarnij sie... RE: Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Qwik - 12-08-2011 17:03 matizkrauze jest bardzo doświadczony w uploadingu. Uploading? - to proste! Pomoc doświadczonego uploadera! - Hybrid1990 - 01-03-2017 20:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |