[Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania (/Temat-Rozwiazane-Pytanko-odnosnie-klikania-412) |
[Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Zythus - 17-12-2009 21:56 Mam pytanie odnośnie klikania daily. Nie wiem czy to wina kompa, czy lockerz.com, ale zawsze jak klikne daily, to musze poczekac 10-15 sek, zeby pojawilo sie "CHA CHING bla bla bla". Zawsze klikam parę razy dla pewności, i jeszcze nigdy nie dodało mi się więcej niż 2 ptz. Więc wszystko legal. Aż do dzisiejszego daily. Kliknąłem 4x razy i patrzyłem, jak dostałem 4x 2 ptz - czyli razem 8. Z 82 zrobiło mi się 90. I moje pytanie - czy to było nielegalne? Czy mogą mi za to zablokować konto/wyzerować punkty? Nie chce stracić tego co mam... Napisać do nich emaila, że coś takiego się wydarzyło czy co? Proszę o rady.. RE: Pytanko odnośnie klikania - Kilol - 17-12-2009 22:04 Nie pisz do nich. To nie jest nielegalne. Jak coś to wina komputera. Możesz poklikać kilka razy, ale rzadko, bo nie wiadomo nigdy. Pamiętam, abyś nie robił tzw. kont Fake, bo za to zbanują cię bez dwóch zdań, jeżeli oczywiście zrobiłeś ich więcej niż 5. RE: Pytanko odnośnie klikania - DonHoracy - 17-12-2009 22:10 Cóż legal, nielegal zawsze możesz to zwalić na bugi w ich systemie. Nic Ci za to nie zrobią bo ty ich na 8pkt zrobiłeś a oni Ciebie pewnie już na 20 RE: Pytanko odnośnie klikania - Kleszczman - 18-12-2009 09:57 Nie masz się czym przejmować, ja tak mam raczej często. A większa ilość punktów przez przeklikiwanie można zaliczyć jako FART i nie ma potrzeby tego zgłaszania. RE: Pytanko odnośnie klikania - Zythus - 18-12-2009 15:01 Aha, to dzięki, uspokoiliście mnie. Już myślałem, że wyzerują mi konto za takie coś albo co... ale jak tak, to dobrze wiedzieć, może na restock styczniowy nazbieram na Iphona ;] Dzięki, temacik można zamknąć! [Rozwiązane][Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |