![]() |
[Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania (/Temat-Rozwiazane-Pytanko-odnosnie-klikania-412) |
[Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Zythus - 17-12-2009 21:56 Mam pytanie odnośnie klikania daily. Nie wiem czy to wina kompa, czy lockerz.com, ale zawsze jak klikne daily, to musze poczekac 10-15 sek, zeby pojawilo sie "CHA CHING bla bla bla". Zawsze klikam parę razy dla pewności, i jeszcze nigdy nie dodało mi się więcej niż 2 ptz. Więc wszystko legal. Aż do dzisiejszego daily. Kliknąłem 4x razy i patrzyłem, jak dostałem 4x 2 ptz - czyli razem 8. Z 82 zrobiło mi się 90. I moje pytanie - czy to było nielegalne? Czy mogą mi za to zablokować konto/wyzerować punkty? Nie chce stracić tego co mam... Napisać do nich emaila, że coś takiego się wydarzyło czy co? Proszę o rady.. RE: Pytanko odnośnie klikania - Kilol - 17-12-2009 22:04 Nie pisz do nich. To nie jest nielegalne. Jak coś to wina komputera. Możesz poklikać kilka razy, ale rzadko, bo nie wiadomo nigdy. ![]() ![]() RE: Pytanko odnośnie klikania - DonHoracy - 17-12-2009 22:10 Cóż legal, nielegal zawsze możesz to zwalić na bugi w ich systemie. Nic Ci za to nie zrobią bo ty ich na 8pkt zrobiłeś a oni Ciebie pewnie już na 20 ![]() RE: Pytanko odnośnie klikania - Kleszczman - 18-12-2009 09:57 Nie masz się czym przejmować, ja tak mam raczej często. A większa ilość punktów przez przeklikiwanie można zaliczyć jako FART ![]() RE: Pytanko odnośnie klikania - Zythus - 18-12-2009 15:01 Aha, to dzięki, uspokoiliście mnie. Już myślałem, że wyzerują mi konto za takie coś albo co... ale jak tak, to dobrze wiedzieć, może na restock styczniowy nazbieram na Iphona ;] Dzięki, temacik można zamknąć! [Rozwiązane][Rozwiązane]Pytanko odnośnie klikania - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |