Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[ZAKOŃCZONY] Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [ZAKOŃCZONY] Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU (/Temat-ZAKONCZONY-Kieliszki-WODKI-zoladkowa-RUDA-ROZDAJE-KIELISZKI-NA-FACEBOOKU-41148)

Strony: 1 2

[ZAKOŃCZONY] Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Killer - 08-08-2011 15:39

Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU

[Obrazek: vcuz.jpg]

http://apps.facebook.com/ruda_kieliszki

WYSTARCZY POLUBIĆ I MOŻNA ODEBRAĆ DARMOWY KIELISZEK !

Zaproś 5 znajomych a otrzymasz 2 kieliszki
Zaproś 10 znajomych a otrzymasz 3 kieliszki Smile

Jeśli masz już znajomych którzy lubią żołądkową to nie będziesz musiał ich tylu zapraszać !

GL kieliszki są ograniczone !

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - marcel_kk - 08-08-2011 17:06

Wszystko fajnie, tylko szkoda że nie wysyłają.
Trzeba odebrać w Punktach Odbioru.
Do najbiższego mam spory kawałek,
więcej bilet kosztuje niż wart ten kawałek szkła Tongue

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - olennnkaaa - 08-08-2011 18:29

zamówione dwa Smile

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Coristo - 08-08-2011 19:11

(08-08-2011 18:29)olennnkaaa napisał(a):  zamówione dwa Smile

olenka bedzie wódke walic z tych kieliszków Tongue

Ja zamówiłem i oddałem dla banana ;P

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - goblin21 - 08-08-2011 19:28

Śpieszcie się Niewiele ich zostało Big Grin
[Obrazek: tvjj.jpg]

Ja zamówiłem tylko jeden Smile Przy moich "znajomych" przez dwa miesiące nie zebrał bym pięciu "lajków" xD

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - goblin21 - 08-08-2011 20:42

Ruda chyba się zmyła
[Obrazek: vodz.jpg]

Prócz aplikacji zniknęły posty z tej aplikacji, które były zamieszczane na tablicach userów biorących udział w zabawie :/

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Olewka97 - 08-08-2011 20:55

Coś chyba ruda wstrzymała konkurs ;/
PS. Kochani, Facebook poleciał w kulki i zamknął mi aplikację. Jutro będę to wyjaśniać. Sam szef tego interesu będzie mi się tłumaczyć, o! Wink A póki co zawieszam Konkurs. ~Ruda

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Lukasz16 - 08-08-2011 20:56

nie wchodzi ;/

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - goblin21 - 08-08-2011 21:02

[Obrazek: fcck.jpg]

RE: Kieliszki WÓDKI żołądkowa - RUDA ROZDAJE KIELISZKI NA FACEBOOKU - Por2010 - 09-08-2011 08:33

szkodaSmile