Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] (/Temat-Tuning-Naprawa-Pomoc-LG-Swift-41102)

Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Mateusz5511 - 07-08-2011 17:54

Witajcie dziś mam dla was bardzo dobrą propozycje tuningu , naprawy a może pomocy z lg swift. Jestem doświadczonym użytkownikiem tego telefonu sam mam wgranego cyanogen mod 7.1 oraz rota telefonik mój ma 864 mhz... No ale nie o tym tu ja oferuje pomoc z tuningiem / naprawe

Wgyrwanie cyanogen mod 6$
Root telefonu 1$
App 2sd 3$
Naprawa zależnie od przypadku 3$-10$
Zmiana roomu 2$

cyanogen (modyfikacja która da ci możliwość: Zwiększenia wydajności CPU (procesor)W tym masz również roota i App 2 SD oraz wiele rzeczy po których twój telefon będzie działał SZYBCIEJ !
Root polega na tym że dostajesz możliwość grzebania głębiej w telofonie
(potrzebne w App 2 SD)
App 2 SD Wnerwia cie instalacja na karcie telefon masz karte pamięci i chcesz mieć możiwość instalacji na niej to wlasnie opcja dla Ciebie
Cytat:Gwarancja poprawności wgrywania modyfikacji experta na forum o androidzie Mateusz5511 Smile
Zadowoleni z usług :Satan!!!
*po wybraniu opcji dla siebie należy wysłać mi pw z wybraną opcją

RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - HeniutX - 25-10-2011 16:09

Mogę to robić za pół mniej Wink

RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - kometix - 25-10-2011 21:15

każdy może to sobie samemu zrobić za darmo tylko trzeba mieć chęci do przeczytania poradnika

RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Scoobyx - 25-10-2011 21:34

Jakby mało for było o tuningowaniu i naprawie telefonów. Root to pestka.