Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] (/Temat-Tuning-Naprawa-Pomoc-LG-Swift-41102) |
Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Mateusz5511 - 07-08-2011 17:54 Witajcie dziś mam dla was bardzo dobrą propozycje tuningu , naprawy a może pomocy z lg swift. Jestem doświadczonym użytkownikiem tego telefonu sam mam wgranego cyanogen mod 7.1 oraz rota telefonik mój ma 864 mhz... No ale nie o tym tu ja oferuje pomoc z tuningiem / naprawe Wgyrwanie cyanogen mod 6$ Root telefonu 1$ App 2sd 3$ Naprawa zależnie od przypadku 3$-10$ Zmiana roomu 2$ cyanogen (modyfikacja która da ci możliwość: Zwiększenia wydajności CPU (procesor)W tym masz również roota i App 2 SD oraz wiele rzeczy po których twój telefon będzie działał SZYBCIEJ !
Root polega na tym że dostajesz możliwość grzebania głębiej w telofonie (potrzebne w App 2 SD) App 2 SD Wnerwia cie instalacja na karcie telefon masz karte pamięci i chcesz mieć możiwość instalacji na niej to wlasnie opcja dla Ciebie Cytat:Gwarancja poprawności wgrywania modyfikacji experta na forum o androidzie Mateusz5511Zadowoleni z usług :Satan!!! *po wybraniu opcji dla siebie należy wysłać mi pw z wybraną opcją RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - HeniutX - 25-10-2011 16:09 Mogę to robić za pół mniej RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - kometix - 25-10-2011 21:15 każdy może to sobie samemu zrobić za darmo tylko trzeba mieć chęci do przeczytania poradnika RE: Tuning Naprawa Pomoc [LG Swift] - Scoobyx - 25-10-2011 21:34 Jakby mało for było o tuningowaniu i naprawie telefonów. Root to pestka. |