[Sprzedam] Konta YT z meilami wp itp TANIO ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Konta YT z meilami wp itp TANIO ! (/Temat-Sprzedam-Konta-YT-z-meilami-wp-itp-TANIO-40973) |
[Sprzedam] Konta YT z meilami wp itp TANIO ! - ComboX - 04-08-2011 22:47 Mam do zaoferowania Konta na YouTube ze stałymi mejlami na takich portalach jak gmail,o2,wp,onet-cena za sztukę do negocjacji. Możliwość również zamówienia kont na FaceBook'u Kontakt: Pw,gg:37359908 Zapraszam RE: [Sprzedam] Konta YT z meilami wp itp TANIO ! - Fan Kasy - 17-08-2011 13:22 ComboX nie sprzedawaj, nie sprzedawaj!!! Jesteś OSZUSTEM i ZŁODZIEJEM, kupiłem konto, zapłaciłem i spier...iłeś!!! Tego ci nie odpuszczę!!! I zmiana gg ci nie pomoże. Tomasz WILK, paypal [email protected] (może już też zmieniony), gg jak wyżej STRZEŻCIE SIĘ i nie zadawajcie z tym gościem bo was okradnie!! UWAGA ZŁODZIEJ * UWAGA ZŁODZIEJ * UWAGA ZŁODZIEJ |