Nie dzialaja mi zadne filmy z play. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nie dzialaja mi zadne filmy z play. (/Temat-Nie-dzialaja-mi-zadne-filmy-z-play-4096) |
Nie dzialaja mi zadne filmy z play. - dar_ole - 29-03-2010 17:24 Witam. Mam problem. Nie dziala mi zaden film z PLAY. Wczesniej normalnie ogladalem ale mw od czasu gdy weszly filmy z blokada dla reszty swiata to nie moge ogladac zadnego filmu. Gdy wejde w film to albo nic sie nie dzieje albo wyskakuje okienko polaczenia z internetem. Dodam ze inerne mam z dialogu szerokopasmowy 1mb i wlacza sie samoczynnie po uruchomieniu komputera. Malo tego to jak wyskoczy to okienko polaczenia to internet oczywiscie jest, a klikniecie polacz nic nie daje. Na codzien uzywam mozilli, probowalem w IE,ale jest to samo. Co radzicie? RE: Nie dzialaja mi zadne filmy z play. - rj7rad - 29-03-2010 17:29 Próbowałeś tego? RE: Nie dzialaja mi zadne filmy z play. - dar_ole - 29-03-2010 17:35 dzieki Nie dzialaja mi zadne filmy z play. - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |