ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] (/Temat-ShareCash-Zaczynam-Od-Nowa-Chetnie-zostane-czyims-refem-za-pomoc-40906) |
ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - Por2010 - 03-08-2011 15:07 Siemka Dawno dawno temu zarabiałem trochę na sharecash.org ale niestety nie miałem nikogo kto mógłby mi pomóc w zarobkach;/ Dlatego dziś postanowiłem powrócic na SC ale szukam osoby która będzie mi pomagała ale nie tak że poda link i mnie zablokuje, czy wogole mi nie będzie pomagać. Szukam osoby która jest cierpliwa i wyrozumiała i która odpowie na każde moje pytanie;] Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na GG 24511429 ;] RE: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - Dominator - 03-08-2011 15:19 oni są mini scamem, czytaj temat emerrora, FC lepsze, masz polakow, duzo widgetow, duza pomoc ze strony supportu itp a najlepsze to ze sa duze stawki RE: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - Por2010 - 03-08-2011 15:31 serio? nie wiedziałem ;/ ok to zmiana zostanę refem na FireCash !!! RE: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - SilverNight - 03-08-2011 16:58 Co do tematu również poszukuje takiej osoby do Firecash zostanę refem Osoba,która pomoże mi opanować FireCash i Youtube z zarobionej kasy z Firecashu gdy dojdę do wypłaty zapłacę część pieniędzy osobie,która mi pomoże RE: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - Por2010 - 03-08-2011 17:28 juz nie aktualne ;] RE: ShareCash Zaczynam Od Nowa :) Chętnie zostanę czyims refem za pomoc ;] - krystian23 - 03-08-2011 22:45 (03-08-2011 15:19)Dominator napisał(a): oni są mini scamem, czytaj temat emerrora, FC lepsze, masz polakow, duzo widgetow, duza pomoc ze strony supportu itp a najlepsze to ze sa duze stawki Scamem? chyba byłeś pijany jak to pisales... |