Troszkę info o X-pudle.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: Xbox (/Forum-Xbox-144) +---- Wątek: Troszkę info o X-pudle.. (/Temat-Troszke-info-o-X-pudle-40853) |
Troszkę info o X-pudle.. - Wojtas100 - 02-08-2011 11:34 Jak wiadomo są wakacje to jest troszkę czasu na upload Zarobek z lipca postanowiłem przeznaczyć na kupno xboxa Nie pisać mi ,że mogłem kupić PS3 ,ponieważ kupiłem xboxa z tego względu ,że kumple również go mają i będzie z kim grać itd. jeśli ktoś posiada obojętnie którą wersję to piszcie i oczywiście dopisujcie jakie gry macie ,może coś znajdziemy wspólnego Ja posiadam na razie 4 gierki -Forza Motorsport 3 -HALO Reach -HALO 3 O.D.S.T -Fable 3 RE: Troszkę info o X-pudle.. - ozgutek11d - 02-08-2011 12:52 Siemanko. Też mam x360 lecz jest mały problem Jest przerobiony więc przez neta nie pogramy A gierki to dużo by wymieniać. Ale takie najlepsze to : Forza 3 GTA IV FIFA 11 Najczęściej w nie gram RE: Troszkę info o X-pudle.. - Nextor - 25-08-2011 23:14 Co do xBoxa to Posiadam wersję Slim z dyskiem 250 GB a tak na prawdę 219 GB bo takie daję Ale mniejsza,Jestem bardzo zadowolony wszystko ładnie pięknie,jedyne co mnie ostatnio zdziwiło to wyłączanie się nagle pada podczas gry Czytałem trochę o tym ludzie pisali że im nie stykają te sprężynki od baterii itp...Inni pisali żeby wyłączyć wibrację w padzie jednak to pomaga ale po jakiejś godzinie grania problem się pojawia ten sam,jednak nie przejmuję się możliwe że te sprężynki nie stykają. Co do gier w zestawie miałem Forze3,Alan Wake A dokupiłem sobie BBC2,GTA IV 2 Zastanawiam się co by jeszcze kupić myślałem nad mafią II i jeszcze jakąś Piłkarską coś jak fifa PES ? Co polecacie ? Pozdrawiam RE: Troszkę info o X-pudle.. - Dramer - 10-09-2011 23:21 Kup pes'a lepsza grafika, fizyka do tego licencionowane champiosn lague dużo lepsze od fify RE: Troszkę info o X-pudle.. - Morfit - 11-09-2011 01:14 Po tym co zaprezentowało demo PES'a 12, nawracam jednak do Fify. RE: Troszkę info o X-pudle.. - Bolt - 11-09-2011 11:16 11 obie części ładne, 12 kupiłbym pesa. Mafię mam na PS3, kampania piekielnie krótka no i.. łatwa. Ale gra sama w sobie do polecenia, piękna grafika i mimo że krótka to wciągająca gra Ale bardziej bym ci polecił L.A Noire - gra miażdży system że tak powiem RE: Troszkę info o X-pudle.. - Nextor - 14-09-2011 16:20 Myslałem jeszcze nad jakąś napierdalanką ;d Kumpel Poleca UFC 2009 Moze macie coś lepszego ? RE: Troszkę info o X-pudle.. - vincentdangogh - 19-09-2011 11:20 Xbox 360 Slim 250GB z padem, headset'em oraz perksują Rock Band Gry: - Fifa 11 - Rock Band - NFS: Hot Pursuit - Lost Oddysey - Resident Evil 5 - Fallout 3 - Assassin's Creed RE: Troszkę info o X-pudle.. - Nextor - 24-09-2011 18:52 Ban to nie bazar!! |