![]() |
[Rozwiązane]Z-List - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Z-List (/Temat-Rozwiazane-Z-List-4080) |
[Rozwiązane]Z-List - jarek21212 - 29-03-2010 15:37 Mam taki pomysł:idea::idea::idea::idea: ![]() ![]() ![]() ![]() w której za zaproszonego dostawało sie kase a potem mozna było usnąć to konto, i wpadłem na taki pomysł czy nie można tak zrobić na LOCKERZ ![]() ![]() ![]() Nabić z-lista a potem skasować tamte konta. Czy z-zlist zniknie?? RE: Z-List - pitfromhell - 29-03-2010 15:50 Usunięcie konta nie jest takie łatwe, żeby usunęli konto trzeba napisać do supportu. Więc lepiej poproś kolegów/koleżanki żeby się zarejestrowali i po sprawie ![]() RE: Z-List - Adik1818 - 29-03-2010 16:07 @up A po za tym to zarejestruje się z 1 IP i dostanie bana od lockerz. RE: Z-List - pitfromhell - 29-03-2010 16:08 Bana to może nie, bo jeszcze nie widziałem żadnego postu na ten temat ![]() ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]Z-List - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |