Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) (/Temat-Jak-poderwac-dziewczyne-Pokaz-swoj-styl-40681) |
Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - LessiPL - 29-07-2011 19:50 Czesc Wam, wiem ze to forum o zarabianiu w internecie, jednakże ten dział jest do tego stworzony Opiszcie proszę Wasze metody podrywu lasek, - Jak poderwać dziewczynę. Opiszcie swoją technikę. Spróbujcie sobie wyobrazić jedną z 3 sytuacji i opisać jakbyście się do tego zabrali. 1. Jest upalne lato, piękna kobieta opala się samotnie na plaży. 2. Siedzisz w kawiarni, długonoga szatynka płacze stolik dalej od Ciebie. 3. Jedziesz rowerem, mijając blondynkę z dużym biustem która złapała gumę. Jak zachowalibyście się w takiej sytuacji lub co byście powiedzili tym pięknym panią ? Puśćcie wodzę fantazji Liczę na mądre lub ciekawe wypowiedzi a nie spam dzieci neostrady RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - MareKSG - 29-07-2011 19:51 Podchodzisz do laski i mówisz: "Ej ty, fajno żeś jest z ryja" i laska już twoja RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - LessiPL - 29-07-2011 19:53 @up wlasnie liczylem ze takie szczeniackie odpowiedzi zachowacie dla kolegow z piaskownicy. a jeśli u Ciebie dziewczyny lecą na takie teksty to można je sobie łatwo wyobrazić RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - MareKSG - 29-07-2011 19:58 (29-07-2011 19:53)LessiPL napisał(a): @up Moja odpowiedź jest na poziomie tego tematu. Szukanie sposobu na "laski". Jak chcesz laskę to idź do sklepu i kup, jak chcesz dziewczynę to nie szukaj sposobu na forum. RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - mariio - 29-07-2011 20:13 Marek dobrze powiedziane RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - LessiPL - 29-07-2011 20:15 @marek czytanie ze zrozumieniem się kłania, ktoś chyba w przedszkolu wagarował... odsyłam do 1 postu w temacie. RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - MareKSG - 29-07-2011 20:30 (29-07-2011 20:15)LessiPL napisał(a): @marek Czytałem tylko do tego momentu i więcej nie chciałem bo wydał mi się ten temat żałosny: "Opiszcie proszę Wasze metody podrywu lasek" Pozdro, koniec tematu RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - Daminn - 29-07-2011 20:37 Oczywiście najlepszy sposób na laski to wyłączenie kompa i wyjście na dwór. RE: Jak poderwać dziewczynę ! Pokaż swój styl ;) - mikolaj90 - 29-07-2011 20:56 Tak się podrywa: [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=zOY-mZt-KP8[/my-youtube] |