Może głupie pytanie ale nie wiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Może głupie pytanie ale nie wiem (/Temat-Moze-glupie-pytanie-ale-nie-wiem-40531) |
Może głupie pytanie ale nie wiem - Arekxxl - 26-07-2011 17:17 Witam, mam pytanko. Po co komuś duża ilość kont na youtube? Można na tym jakoś zarobić? Są jakieś portale na których można je wykorzystywać do zarabiania? RE: Może głupie pytanie ale nie wiem - Burned - 26-07-2011 18:13 Konta youtube są używane do promowania swoich filmików, wtedy czesciej sa wyswietlane w propozycjach. W filmikach są tutoriale czy coś w tym stylu, a w opisie link do pliku, który jest umieszczony w serwisie, w którym dostajemy kasę za pobranie. Czyli konta youtube=promocja filmiku=wiecej osob oglada filmik=pobrania pliku=kasa dla nas RE: Może głupie pytanie ale nie wiem - Bolt - 26-07-2011 18:26 strony? sharecash.org, uploadee.com, firecash.org, cashfile.org RE: Może głupie pytanie ale nie wiem - Arekxxl - 26-07-2011 21:28 Dziękuję bardzo za odpowiedzi |