Uploaded.net - Jedyni płacący w € - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Uploaded.net - Jedyni płacący w € (/Temat-Uploaded-net-Jedyni-placacy-w-%E2%82%AC-40521) |
Uploaded.net - Jedyni płacący w € - laki992 - 26-07-2011 12:34 Najlepszym serwisem na którym możemy dużo zarobić jest Uploaded.to, jako jedyni w sieci płacą nam w € co gwarantuje nam naprawdę duży zarobek.
Za pobrania z Polski zarobimy 15 euro = 60zł (w zaokrągleniu). 1000 pobrań = 15€ - Największy zarobek jeśli chodzi o upload. Ostatnio w Uploaded.to zaszły duże zmiany: -mocne serwery -nowy świetny interfejs -możliwość darmowego remote innych plików z uploaded.to -minimum do wypłaty to 20€ (zlecasz wypłatę kiedy chcesz) -przy wypłatach powyżej 100 euro nie jest pobierany podatek !! -możliwość wgrania pliku 1 Gb - jeśli ktoś zaimportuje nasz plik i sam zacznie go udostępniać zarabiasz wtedy 40% z tego co zarobi użytkownik który importuje nasz plik - bardzo wygodny i prosty remote upload Jeśli zarejestrujesz się z mojego linku to na start otrzymasz w prezencie aż 2€!
Kliknij i zgarnij 2€ na start! RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - adek258052 - 26-07-2011 21:41 szkoda tylko, że każdy dostaje prezent 2€ przy rejestracji ;p a jeśli chodzi o samą stronkę to całkiem przyjazna. Interfejs lekki, pliki szybko się ładują. Jedynym mankamentem jest tutaj prędkość pobierania dla FREE userów. Raczej ciążko wczucić film w całości aby potem ktoś chciał go pobrać ;p Spokojnie idzie zarobić na muzyce Wrzuca się 5 składanek i 1 euro czy więcej jest ;p Jeśli chodzi o wypłacalnośc to wypłacają. Dowody można znaleźć w google. System poleconych jest dość mizerny jedyna 5 % ale w końcu można łatwo zarobić samemu ;p Zapraszam do rejestracji z mojego linku http://ul.to/ref/2233339 Zostań moim poleconym RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - laki992 - 27-07-2011 08:11 5 składanek?? i 1 € to kolego kiepska muzyke wrzucasz... Jak dla mnie każda paczka zarabia po 2€, po prostu trzeba wiedzieć gdzie wrzucać zuploadowane pliki... RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - adek258052 - 27-07-2011 20:24 no jestem ciekawy gdzie w takim razie kolego wysyłasz ;p pewnie exsite itp RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - Aroid - 20-05-2013 16:52 Witam mam pytanie do użytkowników korzystających Wczoraj zrobiłem konto i dostałem darmowe 2€ wrzuciłem kilka plików patrze 1 pobranie za 0.04 € i 7,49 € prowizji za konto premium Chyba miałem farta RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - noutilus - 24-05-2013 07:16 Tutaj plan PPD i PPD są równocześnie uruchomione, więc dostajesz kasę i za pobrania i za sprzedasz z kupna kont premium. Prowizja 2€ jest naliczana dla każdego nowego konta. RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - venzer - 26-05-2013 16:14 Może nie jestem do końca w temacie ale ten serwis kiedyś już chyba skończył działalność (okres ACTA) A teraz widzę że nadal działają nieźle RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - Qwik - 26-05-2013 16:32 Cały czas działał ale były problemy z wypłatami acta nie miała tu nic do rzeczy tylko nalot FBI na megaupload. RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - Por2010 - 28-05-2013 16:57 wypłaca? RE: Uploaded.to - Jedyni płacący w € - Archiebald - 28-05-2013 17:43 Mam pytanko . Za pobranie pliku nie trzeba wykonywać żadnych akcji jak podaj telefon itp itd ? |