Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Nabicie z-list? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Nabicie z-list? (/Temat-Rozwiazane-Nabicie-z-list-4040)

[Rozwiązane]Nabicie z-list? - Wenersky - 28-03-2010 19:06

Sprawe opisałem w jakims poscie, ale stwierdziłem, że założe temat, aby sprawdzic co o tym sądzicie.

Dużo słyszałem o tym, że na jeden dom/IP może byc max 5 kont, a nabijanie w ten sposób z-list kończy się najczęsciej banem.
Ale czy osoba która dostała z-list za zaproszenie 20 osób z 1 IP (nie własnego) też dostanie bana?

Jeżeli nie, to można by się zgadac z kolegą/koleżanką, który/a nie używa konta lockerz, żeby szybko nabic 20 zaproszen na jego/jej IP, cóż on(a) dostanie bana na IP, ale my będziemy mieli z-list. Smile

RE: Nabicie z-list? - Sony_st - 28-03-2010 19:53

jeśli z jednego ip 20 meili to napewno dostaniesz

RE: Nabicie z-list? - pitfromhell - 29-03-2010 13:43

To jest logiczne że dostaniesz bana... Lub ukarzą cię w inny sposób.

RE: Nabicie z-list? - Sony_st - 29-03-2010 13:56

bana albo 50% punktów zabierają i znajomych, ale z tego co wiem status z-list zostaje, lecz nie gwarantuje tego

[Rozwiązane][Rozwiązane]Nabicie z-list? - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.