![]() |
Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny (/Temat-Jaki-przenosny-odtwarzacz-muzyczny-40291) Strony: 1 2 |
Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - mariio - 20-07-2011 21:58 Witajcie. Mam takie pytanie otóż potrzebuję kupić sobie przenośny odtwarzacz muzyki. Myślę że dla odmiany wolałbym jakiś produkt apple. A więc : - ipod classic 6g lub 7g - nie mam zastrzeżeń chyba najbardziej mi leży, - ipod nano 6g - nie za mały wyświetlacz nie bd tak że bd mi się wybierać coś innego niż klikam ?? - ipod nano 5g - nie mam zastrzeżeń, ale bardziej mi leży classic - ipod touch 3g - mam tel HTC HD2 więc nie wiem czy mi touch potrzebny, nawt jeśli to nie jest bardziej opłacalne kupić iPhone 3g ?? ![]() Doradźcie bo nie wiem który się bardziej opłaca ![]() Dodam że ipod ma być głównie do słuchania muzyki i bateria ma trzymać 35 godzin grania muzyki ( w praktyce ) reszta mnie nie interesuje ![]() RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Tech - 20-07-2011 22:09 Z doświadczenia wiem, ze iPod touch ma odtwarzanie muzyki tylko jako dodatek ![]() Myślę, że Classic to dla ciebie dobre rozwiązanie ![]() RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - mariio - 20-07-2011 22:23 Tech jak zwykle dobra wypowiedź ![]() zobaczymy co jeszcze inni polecą ![]() RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Daminn - 22-07-2011 16:20 Mimo wszystko wybrałbym Toucha. Fakt, może odtwarzacz to już dodatek w nim, ale w razie czego można zagrać w coś, skorzystać z ciekawych aplikacji i przejrzeć neta. Tak masz już lepszy telefon, ale szczególnie gry czy appsy z ios mogą się przydać. Z resztą musisz sam przemyśleć co tak naprawdę jest Ci potrzebne. RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Zythus - 22-07-2011 16:58 nano 6g ma dość dobrą jakość dźwięku, jest mały, poręczny, ekran jest jak najbardziej na + (jedynie przeszkadza przewijanie "dłuższych" mp3, czyli godzinnych i dłuższych). Polecam go (najlepiej z jakimiś innymi słuchawkami niż fabryczne apple). Touch to raczej jak chciałbyś w coś grać itp. Mi wystarczył nano do odtwarzania muzy jak najbardziej. Classic też możesz patrzeć, ale raczej brałbym nano. RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Leopard - 22-07-2011 20:51 Jeśli ma Ci służyć tylko do muzyki i bateria ma jak najdłużej wytrzymywać, to muszę iPod Shuffle 3G/4G? RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - mariio - 23-07-2011 13:06 Daminn do gier mam HTC HD2 i PSP więc touch wiem że na 100% odpada !! Leopard shuffla nie chcę ponieważ myślę że odtwarzacz bez ekranu u mnie nie przejdzie ![]() nikt się nie wypowiedział na temat nano 5g ?! RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Daminn - 23-07-2011 14:27 Jakbyś napisał że masz psp to ok. W takim razie głos na nano 6g RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - Zythus - 23-07-2011 15:30 5G jest dobry, ale aparat chyba nie jest Ci potrzebny - chodzi o ergonomię, jakość dźwięku. Nano 6G przebija w tym wypadku - mniejszy, lżejszy, poręczniejszy (o wiele). Nano 6g przypinasz do kieszeni spodni i z tej samej kieszeni nie problem będzie coś wyjąć. Po prostu jest lepszy. RE: Jaki przenośny odtwarzacz muzyczny - mariio - 23-07-2011 15:51 ok, to teraz dylemat ![]() classic czy nano 6g - w którym bateria dłużej trzyma, ma ktoś takie info ?? |