nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy (/Temat-nie-moge-wrzucac-plikow-na-sharecash-org-pomocy-40189) |
nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - karasiun - 18-07-2011 18:53 cześć. nie mogę wrzucać plików na sharecash.org to znaczy folder się wrzuca ale się nie ładuje i np. jak wrzucam jakiegoś haka to nie chce mi uploadować nie wiem co mam robić pomóżcie RE: nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - jaaanek1 - 18-07-2011 20:17 zajebista nagroda :O RE: nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - ptasior - 18-07-2011 20:30 Pewno już pełne konto. RE: nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - mariio - 18-07-2011 21:48 nie ten dział napisz w dziale Konkursy/Zarabianie w Internecie - ShareCash RE: nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - karasiun - 19-07-2011 14:20 nie no kurna nie sobie sobie jaj nie wiecie co się stało jak nie mogę wrzucać plików co mam zrobić nie mogę wrzucać plików na sharecash.org pomocy - Killer - 19-07-2011 14:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |