Lekcja Restock-u -Podsumowanie restocku kamperskiego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Lekcja Restock-u -Podsumowanie restocku kamperskiego (/Temat-Lekcja-Restock-u-Podsumowanie-restocku-kamperskiego-40015) |
Lekcja Restock-u -Podsumowanie restocku kamperskiego - Wojtas100 - 14-07-2011 23:11 Witam Państwa, nadszedł czas podsumować pierwszy dzień Restock-u. Zatem w środę (13 lipca) bawiliśmy się w "Kampienie" Na blogu podaliśmy informację, iż restock potrwa mniej więcej od 17-21. Aby przeczytać kto wygrał i jak przebiegał restock - kliknij czytaj dalej. Już od godziny 17 zaczeli pojawiać się Użytkownicy, ku mojemu zaskoczeniu wszyscy oczekiwali na Restock. Tak więc, po pełnych przygód dnia programista przygotował co musiał i zacząć odliczać algorytnem kiedy odpalić Restock. Użytkownicy kampili. Nagle, kilka minut po godzinie 20:00 nagrody pojawiły się dostępne. Do tego moemntu serwer działał wyśmienicie, przy tak dużym ruchu (280 osób online) nie odczół lagów, lecz, tak jak każdy się domyślał, gdy użytkownicy wygrali już nagrody i zaczęli wracać na BoxTalk-a - serwer lekko przymulił. Ale trzeba dać, serwer mocny, i taki musi zostać. Ku mojemu zaskoczeniu otrzymałem link z relaji "Czekam na restok" Z TeamSpeak. Odsłuchiwałem ten kawałek dziesiątki razy: "HURA! MAM FRUGO!". Dla takich chwil, warto rozdawać nagrody. Oto tabela wyników, kto co wygrał: Cytat:Nagroda Użytkownik Ode mnie szczere gratulacje dla Maniewa , Yankesa i Puchata ,którzy wygrali. Jeśli ktoś jeszcze wygrał a go pominąłem to przepraszam RE: Lekcja Restock-u -Podsumowanie restocku kamperskiego - InTeR - 14-07-2011 23:23 odczół boli |