Refback MyPay.pl Wejdż i Przeczytaj :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Refback MyPay.pl Wejdż i Przeczytaj :) (/Temat-Refback-MyPay-pl-Wejdz-i-Przeczytaj-39642) |
Refback MyPay.pl Wejdż i Przeczytaj :) - Por2010 - 07-07-2011 12:52 Witaj MyPay.pl jest to strona na której wykonujemy rózne akcje np. rejestrujemy się, klikamy ,,Lubię To '' na Facebooku Jeżeli jeszcze nie masz konta to zapraszam do rejestracji z mojego linku wzamian oferuję ci refback Przykładowo, jeżeli zarejestrujesz się z mojego linku otrzymuje 10% z tego co zarobiłeś, jeżeli zarobisz 10zł ja otrzymam 1zł z czego 0,50zł dla ciebie, czyli oferuję refback 50%. Może i mało ale zawsze coś Jak zarobisz 100zł otrzymasz ode mnie gratisowo zupełnie za darmo 5zł. Jeżeli jest ktoś chętny zapraszam na GG - 24511429 Dziękuje za uwagę i pozdrawiam Refback MyPay.pl Wejdż i Przeczytaj :) - Admin - 07-07-2011 13:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |